‘Yeniden Refah adayları çekilecek’ iddiasına yalanlama

‘Yeniden Refah adayları çekilecek’ iddiasına yalanlama

Eski Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) milletvekili ve yazar Resul Tosun’un ‘Yeniden Refah adayları seçim öncesi çekilecek’ iddiasını Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz yalanladı.

Eski AK Partili milletvekili ve yazar Resul Tosun, Yeniden Refah Partisi’nin seçimden önce adaylarını çekeceğini öne sürdü. Tosun, iddiasının “bilgi”ye dayalı olduğunu iddia etti.

AK Parti ile yaptığı ittifak görüşmeleri anlaşmazlıkla sonuçlanan ve sonrasında İstanbul ile Ankara’da dahil olmak üzere tüm şehirlerde kendi adaylarını açıklayan Yeniden Refah Partisi için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. TV 100’de Gürkan Hacır’ın Taksim Meydanı isimli programda konuşan eski AK Parti milletvekili ve Star gazetesi yazarı Resul Tosun, “Tıpkı Muharrem Beyin (İnce) adaylıktan çekildiği gibi Yeniden Refah Partisi adayları seçimden önce İstanbul’da Murat Kurum lehine, Ankara’da Turgut Altınok lehine ya da İzmir’de Hamza Dağ lehine çekilirse sürpriz olmaz” dedi.

Gürkan Hacır’ın “Bu bir tahmin mi bilgiye dayalı mı söylüyorsunuz?” sorusu üzerine Resul Tosun, “Evet bilgiye dayalı söylüyorum, isim de biliyorum” dedi. Bunun üzerine Gürkan Hacır, “O zaman seçimin kaderi değişir” ifadelerini kullandı.

“Çekilmeyi düşünenler varsa bizim lehimize çekilsinler, bizi desteklesinler”

Cüneyt Özdemir Youtube kanalında Kenan Taş’a konuşan Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz ise “Bunlar Yeniden Refah Partisi’nin sahadaki gücünü kırmak için yapılan operasyonlar ama bu operasyonları biz biliriz geçmişte de biz bunlarla karşılaştık. Yeniden Refah Partisi’nin gücünü sahada kimse kıramayacak. Ben Mehmet Altınöz Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayıyım, çekilmeyi asla düşünmüyorum. Çekilmeyi düşünenler varsa bizim lehimize çekilsinler, bizi desteklesinler. Hep beraber çalışalım ve inşaallah 31 Mart akşamı çok daha güçlü bir şekilde sandıklardan patlama yaparak çıkalım.” diyerek iddiaları yalanladı.

Yeniden Refah’ın İstanbul adayı Elif Erbakan’ın eşi Mehmet Altınöz oldu!

Yeni Arayış Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir