Mansur Yavaş: “Bu seçimin kaybedeni Turgut Altınok’tur”

Mansur Yavaş: “Bu seçimin kaybedeni Turgut Altınok’tur”

ABB Başkanı Mansur Yavaş, belediye binası önünde konuştu. Yavaş, “Bu seçimin kaybedeni siyasi hayatını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok’tur” dedi.

Bir kez daha Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, belediye binası önünde konuşma yaptı.

Mansur Yavaş yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Sizlerle gurur duyuyorum. Zorlu bir süreci aştık. 2019 yılından önce vaatlerimizle sahadaydık, şimdi icraatlarımızla sahada olduk. Başta Özgür Özel olmak üzere eski dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Asıl kahramanlarımız sizlersiniz. Ankara halkının tamamına yürekten teşekkür ediyorum.

İftiralara rağmen bana güç veren biricik aileme ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. Bize atılan iftiralara karşı dualarını kalkan gibi kullanan, attığımız her solukta, attığımız her adımda yanımızda hissettiğimiz herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.

“Bizim karşımızda düşman yok”

Biz bu seçim sonuçlarını zafer olarak görmüyoruz. Bizim karşımızda düşman yok. Hepimiz bu vatanın onurlu bir ferdiyiz. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir. Dünyaya bakışımız farklı olabilir ama artık seçim bitti, rozetimizi çıkarıp Ankara’ya hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu kent bize bundan 100 yıl önce farklı görüşlere sahip olsalar da Anadolu’nun çeşitli yerlerinden vatan uğruna bir araya gelip kurtuluş destanını yazanların emanetidir Ankara. Bu kent bize bitti denilen yerde bir Anka kuşu gibi küllerinden doğarak Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının emaneti. Bu kent gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizin emaneti. Bu emanete sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz.

“Bu seçimin kaybedeni siyasi hayatını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok”

Tüm Türkiye’de Mansur Yavaş belediyeciliği tescillenmiştir. Bu seçimin kaybedeni siyasi hayatını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok’tur. Bina kaybetti yeşil kazandı, imar baronları kaybetti, Ankaralı kazandı. Kimsenin yatağa aç girmesine sessiz kalmayacağız. Bu seçim sonuçları hepimize bir yol haritası çiziyor. Kutuplaştırmadan uzak durup başı dara düşenin yanına hızır gibi koşarsanız işte böyle rekor oyla seçiliyorsunuz.

Bizler devlet geleneğini bilen yöneticiler olarak uyum içinde çalışma irademizi tekrar ortaya koyacağız. Milletimizin iradesine saygı duyulmasını istiyoruz. Önceki dönemde bize yaşatılan zorlukların ve engellemelerin bu kez yaşatılmamasını istiyoruz. Bugüne kadar başınızı öne eğdirecek hiçbir işin içinde olmadık, yine olmayacağız. Kim olursa olsun iftira ve karalama yapan propaganda güçlerine bugüne kadar boyun eğmedik, bundan sonra da boyun eğmeyeceğiz.”

Yavaş, “Eğlenceyi bayram sonrasına bırakıyorum. Bayramdan sonra hepinizi Atatürk Orman Çiftliği’ne bekliyorum. Asıl eğlenceyi o zaman yapalım” dedi.

Mansur Yavaş konuşmasının ardından CHP Genel Merkezi’ne doğru yola çıktı.

Ekrem İmamoğlu: 1 milyon farkla birinci durumdayız

Özgür Özel: “Tarihi bir sonuç elde ettik”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir