Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e tepki: Keşke bunları yüzüme söyleseydin

Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e tepki: Keşke bunları yüzüme söyleseydin

Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in konuşmasının ardından ikinci kez söz aldı ve Özgür Özel’in eleştirilerine cevap verdi.

Eleştiriye açığım. Parti Meclisi’nde beni eleştirenin asla ve asla sözünü kesmem ve dinlerim. Keşke burada anlattıklarını uzun süredir birlikte çalışıyoruz, yüzüme söyleseydin.

Hala benim Amerika’ya, İngiltere’ye neden gittiğimi öğrenememişse, bir de partimde görev yapıyorsa, beni dinlemiyor demektir. Almanya’ya yapay zeka merkezini gezmeye gittim. Bu konu hala burada kısır bir tartışma konusu oluyorsa, o arkadaşlar Türkiye’yi değiştiremezler ve dönüştüremezler.

Örgüte gönderiler para, yahu tüzükte yüzde 40 yazıyor zaten, biz de onu gönderiyoruz zaten, peki yüzde 40 göndermediyse neden mali raporlarımıza evet dediniz. Her kuruşun hesabını veririz, eyvallah ama eleştirinin kendi içinde tutarlı olması lazım.

Günü gelince bir sosyal demokrat arkadaşımıza koltuğumu devredeceğim dedim. Vay efendim bunlar nerede saklanıyor? Ya bunun odayla ne ilgisi var? Bunun sağla solla ne ilgisi var? Ne odası arkadaşlar? Ne arka kapı planları? Genel başkanı sizler seçeceksiniz, örgüt seçecek. Biz de devir teslim törenleri yapacağız, uygar insanlar gibi… Genel başkan olacak kişi olayları çarpıtmadan sağlıklı eleştiriler yapmalı.

Ben Özgür kardeşimi severim. Yeri geldi belediye başkan adayı olacağım dedi, oldu. Yeri geldi milletvekili olacağım dedi, oldu. Keşke bunları yetkili kurullarımızda zamanımızda söyleseydi, olmaz olmaz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir