AKP’li milletvekillerinden Ankaragücü’ne destek ziyareti

AKP’li milletvekillerinden Ankaragücü’ne destek ziyareti

AKP’li vekiller,  Ankaragücü kulübünü ziyaret etti. AKP’liler, takımı ‘Geçmiş olsun’ demek için ziyaret ettiklerini söyledi. Fuat Oktay, “Olayın linç kampanyasına dönüştürülmesi aslında spor camiamıza zarar verir” dedi.

AKP’nin Ankara milletvekilleri, eski başkanı Faruk Koca’nın maç sonunda hakeme saldırdığı MKE Ankaragücü’nü ziyaret etti.

Süper Lig’in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor müsabakasının bitiminde MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca’nın maçın hakemi Halil Umut Meler’e saldırmasının ardından AKP milletvekilleri, Ankaragücü Kulübü’nü ziyaret etti.

Görüşmenin ardından AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay ve MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Arzu edilmeyen ve Türk kamuoyunu üzen bir olayın yaşandığını belirten Oktay, ” AK Parti milletvekilleri olarak şehrin birlik beraberlik dayanışmasına katkı vermek üzere buradayız. Olayın kendisinin sıkıntılı olduğu doğru, bununla alakalı gerekli açıklamalar yapılmıştır. Ankaragücü bazı endişelerin ve itirazlarının olduğunu görüyoruz. Bu süreci de biz yakinen takip edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir