Aile Bakanlığı’ndan Kızıl Goncalar’ın Çekim İznine İptal

Aile Bakanlığı’ndan Kızıl Goncalar’ın Çekim İznine İptal

‘Kızıl Goncalar’ dizisinin çekimlerine uygulanan engellere bir yenisi daha geldi. Bu sefer de dizinin Okmeydanı Darülaceze’deki çekim izinleri iptal edildi.

FOX’un son dizisi ‘Kızıl Goncalar’ın çekimleri bir engelle daha karşılaştı. Dizi, ‘Faniler’ adı verilen kurgusal bir tarikatın etrafında şekillenen dizinin  bu sabah Okmeydanı Darülaceze’de yapılması planlanan çekim seti aniden engele takıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin seti ikinci kez durdurulmasının ardından set ekibi yeni mekan için arayışa koyuldu.

Dizi, geçen hafta yayınlanan ilk bölümünün ardından kamu oyunda infial uyandırmış; bizzat İsmailağa Cemaati diziyi hedef göstermişti.

Önceki günlerde İstanbul-Şişli’deki tanıtım afişlerine boyalı saldırının ardından sette güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkarıldığı dizinin bir önceki gün yapılması planlanan iki çekimi de aynı şekilde iptal edilmişti.

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, kamu baskısı ve RTÜK incelemesi gerekçesiyle iki mekan için alınan izinleri  iptal olan dizinin yayınlanmaya devam edip etmeyeceği ise bir muamma.

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz’in yer aldığı dizinin 2’nci bölümü bugün saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak.

Dizinin Hikayesi

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alıyor. Dizide inanç ve fikirlerin çatışmasına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda sevginin birleştirici gücünü ortaya koyuyor. Çarpıcı tarikat ritüel sahneleri ve İstanbul’un eşsiz tarihi dokusuyla Kızıl Goncalar her pazartesi Fox’ta.

Oyuncu Listesi

Levent Alkanlı (Özcan Deniz)
Meryem Tezel (Özgü Namal)
Cüneyd Güneş (Mert Yazıcıoğlu)
Sadi Hüdayi Güneş (Erkan Avcı)
Beste Özdemir Alkanlı (Hazal Türesan)
Naim Tezel (Mert Turak)
Hasna Güneş (Selen Öztürk)
Suavi Alkanlı (Şerif Erol)
Hande Alkanlı (Duygu Sarışın)
Seçkin Özarslan (Tuğrul Tülek)
Birgül Tezel (Sitare Akbaş)
Zeynep Tezel (Mina Demirtaş)
Mira Alkanlı (Esma Yılmaz)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir