Rojda Altıntaş DHA’ya seslendi: “Her şeyden haberiniz vardı”

Rojda Altıntaş DHA’ya seslendi: “Her şeyden haberiniz vardı”

Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören’in şoförü tarafından aranarak Eylem Tok ve oğluyla alakalı haber yayınlamaması istenen Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Rojda Altıntaş, “Her şeyden haberiniz vardı. Başka ses kayıtları veya görüntüler olup olmadığını merak ediyorsunuz” dedi.

Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Rojda Altıntaş, Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin olarak Eylem Tok ve oğlu hakkında haber yapmaması için Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören’in şoförü tarafından aranmıştı. Altıntaş’ın paylaştığı telefon görüşmesi gündem olmuştu.

Görüntülerde, Revna Demirören’in şoförü olduğunu söyleyen İlker isimli kişinin, Altıntaş’ı arayarak Eylem Tok’un oğlu Timur C’nin, Yıldırım Demirören’in en küçük oğlu ile çocukluk arkadaşı olduğunu söylüyor ve kazanın haber yapılmamasını istiyordu.

Altıntaş’ın, baskılara maruz kaldığını açıklamasının ardından paylaşım yapan DHA Genel Müdürü Celal Korkut, “Bir meslek büyüğü olarak kendisine ulaşamadığım için buradan sesleniyorum. Bir an önce iş başı yapıp kaldığı yerden görevine devam etmesini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

“Her şeyden haberiniz vardı”

Korkut’a yanıt veren Altıntaş ise, “Her şeyden haberiniz vardı. Başka ses kayıtları veya görüntüler olup olmadığını merak ediyorsunuz. Bu sebeple her şeye rağmen DHA’nın resmî hesabından beni işe çağırmak zorunda bırakılmışsınız, ne kadar üzücü. Ancak işe dönmeyeceğim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir