Meral Akşener: “Seçimli kongremizi toplayacağız”

Meral Akşener: “Seçimli kongremizi toplayacağız”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimlerin ardından düzenlediği ilk basın toplantısında konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimlerin ardından düzenlediği ilk basın toplantısında konuştu. Akşener, “En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız” dedi.

Partisinin Genel Merkezi’nde seçimlere yönelik açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, özetle şunları aktardı: “Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Seçimler olgunlukla tamamlandı. Demokrasilerde her konu tartışılabilir. Seçmenin hür iradesi ve oyu tartışılamaz. Seçmeni her zaman veli nimet olarak gördük. Milletin üstünde bir iradenin olmadığını söyledik. Bu seçimde de milletimiz bir il, 23 ilçe, 7 belde toplam toplam 31 yeri İYİ Parti’ye emanet etti. Milletimize teşekkür ediyoruz.

Meral Akşener: “En kısa sürede kongremizi toplayacağız”

Bu kıymetli emanet için candan aziz milletimize teşekkür ediyor, kıymetli emanete liyakatle sahip çıkacak olan Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı’ya, Bilecik Osmaneli Belediye Başkanımız Bekir Torun’a, Bursa Karacabey Belediye Başkanımız Fatih Karabatı’ya, Erzurum Horosan Belediye Başkanımız Hayrettin Özdemir’e, Mersin Mut Belediye Başkanımız Murat Orhan’a, Sakarya Ferizli Belediye Başkanımız Mehmet Ata’ya, Trabzon Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık’a, Aksaray Merkez Yeşiltepe Belde Belediye Başkanımız İsmail Akpınar’a, Kütahya Gediz Yenikent Belde Belediye Başkanımız Cumali Öztürk’e, Şırnak Silopi Görümle Belde Belediye Başkanımız Şükrü Bakış’a tüm seçim süreci boyunca göstermiş oldukları özverileri için şükranlarımı sunuyorum. Tüm ilçe, il, belde belediyelerimiz haricinde itirazlarımızın sürdüğü Ordu Büyükşehir, Çanakkale ve Aydın Kuşadası’nda şanlı mücadele örneği gösteren başkanlarıma da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.

Seçim süreci boyunca emekleriyle partimizi hakkıyla temsil eden tüm belediye başkan adaylarımıza, koşturan gençlerimize teşekkür ediyorum.

Parti tüzüğümüzün bana verdiği yetki gereği en kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız.”

Yeni Arayış Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir