Google’ın Yapay Zeka Uygulaması Bard’dan Derbi Tahmini

Google’ın Yapay Zeka Uygulaması Bard’dan Derbi Tahmini

Yapay zeka derbinin kazananını belirledi, yetmedi skoru bile verdi. İşte Fenerbahçe Galatasaray maçının muhtemel sonucu!

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında şampiyonluğun iki güçlü adayı Fenerbahçe ve Galatasaray, 24 Aralık Pazar günü saat 19:00’da Kadıköy’de karşılaşacak. Dev derbiyi he Google’ın yapay zekası Bard, Fenerbahçe’nin maçı 3-1 önde bitireceği tahmininde bulundu.

24 Aralık saat 19.00’da şampiyonluğun devleri Fenerbahçe ile Galatasaray’ın Kadıköy’de kıyasıya mücadelesi heyecanla bekleniyor.

Ezeli rekabette 397 karşılaşmanın 148’ini F.Bahçe kazanırken, Galatasaray 127 karşılaşmada 3 puanla galip geldi. Diğer 122 karşılaşma da her iki takımın da tek bir puan almasıyla sonuçlandı.

Google’ın AI Bard’ı merakla beklenen F.Bahçe-Galatasaray derbisi için tahminlerini şimdiden yaptı. Her iki takım da şu anda 43’er puanla ligde ilk iki sırada yer alıyor. Bard’ın fütüristik zihni, bu efsanevi çatışmada gerçekleşebilecek potansiyel skorları öngördü.

Google’ın yapay zekası Bard, F.Bahçe’nin sahadan 2-1 ya da 3-1’lik skorlarla galip gelme şansının olduğunu öngörüyor. Galatasaray’ın ise 2-0 ya da 3-0’lık galibiyetle üç puan alma ihtimali bulunuyor.

 Bard’a göre berabere kalma şansının son derece düşük!

Yapay zekadan elde edilen bilgilere göre, F.Bahçe ile Galatasaray arasında merakla beklenen karşılaşmanın 2-2 berabere sonuçlanma ihtimali % 5.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir