Erdoğan dün gece yarısına doğru açıkladı: Bugün okullar tatil!

Erdoğan dün gece yarısına doğru açıkladı: Bugün okullar tatil!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim” dedi. 

Tatil kararını Erdoğan gece yarısına doğru, saat 22.00’da, X’teki hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. Ani/sert hava koşulları ile olağanüstü olaylar/doğal afetler dışında gece yarısına doğru okul tatili kararının ilk örneği olan Erdoğan’ın açıklaması, Milli Eğitim Bakanlığı’nın planlamasına dayanmadığı düşünülen ve sabah okula gidecek çocukların önemli bir kesiminin uyuduğu saatlerde duyurulan bir karar olarak merak uyandırdı.

Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla kutlanması sebebiyle teşekkür ederek okulların 30 Ekim’de bir günlüğüne tatil edildiğini açıkladı. Erdoğan’ın X hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

“Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.”

Kaynak: Cumhuriyet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir