CHP’li başkan adayı Şükrü Ciravoğlu kalp krizi geçirdi

CHP’li başkan adayı Şükrü Ciravoğlu kalp krizi geçirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu kalp krizi geçirdi.

Başkan adayına, anjiyo yapılarak stent takıldı. Ciravoğlu’nun bir gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal servise alınacağı öğrenildi.

Stent takıldı

CHP’de yapılan eğilim yoklaması sonucu en çok oyu alarak birinci çıkan ve henüz parti meclisi tarafından ataması yapılmayan Şükrü Ciravoğlu, bugün öğle saatlerinde sıralarında kalp krizi geçirdi.

Ambulansla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ciravoğlu’nun kalp damarlarında tıkanıklık olduğu öğrenildi. Acil olarak anjiyo yapılarak stent takılan Ciravoğlu, yoğun bakım servisine alındı. Yetkililer, CHP adayı Ciravoğlu’nun bir gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal servise alınacağını belirtti.

“Sağlık durumu çok iyi”

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı yaptığı açıklamada, Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Şükrü Ciravoğlu öğle saatlerinde tansiyon düşüklüğü şikayetiyle Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi’ne gitmiş ve yapılan kontrol sonucunda anjiyosu yapılarak, stent takılmıştır. Sağlık durumu çok iyi olup, yarın taburcu olacak ve çalışmalarına devam edecektir. Edirneli hemşerilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

“Türkiye Silahlı Şiddet Haritası” açıklandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir