Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayına çıkacak

Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayına çıkacak

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un canlı yayına çıkma teklifini kabul etti. Yıldırım, “Kendisinin seçtiği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un canlı yayına çıkma teklifini kabul etti. Yıldırım, “Kendisinin seçtiği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, “Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nun ilk günü Ülker Stadyumu’nda tamamlandı. Mevcut başkan ve başkan adayı Ali Koç, Genel Kurul toplantısında üyelere seslendi.

Aziz Yıldırım’ı tekrardan tartışmak için televizyona çıkmaya davet eden Ali Koç, “Ayrılış şekli, demokrasimize yakışmadı. Onların iddialarının hepsinin altı boş. Ben hafif gitmeyi düşünüyordum. Yoksunuz burada. Çok geç değil. Akşam istediğiniz yerde televizyona çıkalım. Burada muhtelif sebeplerden dolayı hakkınızın yendiğini savunabilirsiniz. Bize göre öyle değil. Şimdi de bizi İçişleri Bakanlığı ve Emniyet’e şikayet ediyorsunuzdur. Bu çağrı son kez olacaktır. Siz söyleyemediklerini söyleyin. Ben de sizin yüzünüze bakıp söyleyeceğim” dedi.

“Seçim anti demokratik”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri genel kurul toplantısını yönetmesi için önerdiği Vefa Küçük, genel kurul üyelerinin oylarıyla toplantının başkanı olarak seçildi. Tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Vefa Küçük, “izlerin oylarıyla bugünkü seçimli genel kurulu yönetmek üzere görev aldık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Erol Bilecik’in konuşması esnasında kürsüye geldi. Bir süre sonra kürsüde konuşmaya başlayan Yıldırım, kongreyi yöneten Vefa Küçük tarafından, “Sayın Aziz Yıldırım benden söz almadan konuşamazsınız” diyerek uyarıldı. Yıldırım, Küçük’e “Ben söz alırım. Sen seçilmeden oraya oturdun” diyerek yanıt verdi.

Divan seçiminin ‘anti demokratik’ olduğunu söyleyen Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresini gün tamamlanmadan terk etti.

Düzenlediği basın açıklamasında konuşan Yıldırım, “Holdinglerin takımı Fenerbahçe mi yoksa halkın takımı Fenerbahçe mi? Biz halkın takımıyız. Yarın oy kullanmaya gelecek olanlar buna karar vermeli” dedi.

Altunizade’deki ofisinde açıklamalarda bulunan Yıldırım, kendisine sorulan “Adaylıktan çekilecek misiniz?” sorusuna “Çekilmek falan yok” cevabını verdi.

Şairinin Arkasından Gelen Harfiyat Kamyonları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir