Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı yer belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı yer belli oldu

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Ziraat Türkiye Kupası finalini Atatürk Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini söyledi. Arat, bu konuda Trabzonspor ile ortak karar alındığını belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, TFF’ye müsabakanın Atatürk Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini açıkladı.

Hasan Arat: “Trabzonspor’la ortak karara vardık”

23 Mayıs’ta oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali ile ilgili konuşan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Trabzonspor ile ortak karara vardıklarını duyurdu: “Sayın Büyükekşi büyük bir nezaketle dün beni aradı. ‘Başkan nereyi düşünüyorsunuz?’ diye sordu. Ben de sayın Trabzonspor Başkanı ile görüşmemizin daha faydalı olacağını düşündüm. Çünkü Sayın Ertuğrul Doğan sözünde duran önemli bir insandır. Onunla aynı masada oturup finali konuşmak güzel bir şeydir. Kendileri Olimpiyat Stadı’nda bahsetmiş. Çok nazikler. Atatürk Olimpiyat Stadı milli bir stattır. Beşiktaş zaten bu teklifi getirecekti. Ertuğrul beyin Trabzon’dan bu teklifi iletmesi tüm Türkiye’yi rahatlamıştır. Çünkü milli bir statta Türkiye finalinin oynanması Türkiye’ye yakışır. Centilmenlik içerisinde, şenlik havasında bir final olur. Biz bu teklifimizi TFF ile yarın yapılacak toplantıda ileteceğiz. Sanırım TFF de bu konuya sıcak yaklaşacaktır. Türkiye için hayırlıdır. İnşallah bu şekilde karar veririz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir