Tarkan’dan 6 Şubat paylaşımı

Tarkan’dan 6 Şubat paylaşımı

Megastar Tarkan, Maraş depremlerinin yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. Tarkan, “6 Şubat depremini ve bu depremde yaşananları, yaşatılanları unutmadık. Verilen sözlerin tam anlamıyla yerine getirilmediğini de…” dedi.

Megastar Tarkan sosyal medya hesabı üzerinden 6 Şubat depremlerinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Verilen sözlerin yerine getirilmediğine dikkat çeken Tarkan, “Bu depremde yaşananları, yaşatılanları unutmadık. Verilen sözlerin tam anlamıyla yerine getirilmediğini de… O bölgelerde hala yardım bekleyen insanlar var” ifadelerini kullandı.

Tarkan’ın sosyal medya platformu X’ten yaptığı açıklama şöyle:

“Hepimizin içini yakan bu fotoğraf gözümüzün önünden gitmedi. 6 Şubat depremini ve bu depremde yaşananları, yaşatılanları unutmadık. Verilen sözlerin tam anlamıyla yerine getirilmediğini de… O bölgelerde hala yardım bekleyen insanlar var. Yetkililerin verdikleri sözleri yerine getirmesini, görevlerini hakkıyla yapmasını bekliyoruz. 6 Şubat’ta hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve güç diliyorum. Fotoğraf: Adem Altan”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir