Süper Kupa finali Şanlıurfa’da oynanacak

Süper Kupa finali Şanlıurfa’da oynanacak

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan maç için çok sürpriz açıklama, Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı’dan geldi: “Şanlıurfa’ya hayırlı olsun”

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan ancak Suudi Arabistan’ın çirkin engellemeleri nedeniyle ertelenen kupa mücadelesi için Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı’dan sürpriz bir paylaşım geldi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 29 Aralık’ta Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak ertelenen kupa maçı için çok sürpriz bir açıklama geldi.

“Şanlıurfa’ya hayırlı olsun”

1’nci Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı paylaşımında “Süper Kupa Maçı Şanlıurfa’ya hayırlı olsun.” dedi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mustafa Çadırcı, “Şanlıurfa’ya hayırlı olsun. Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana. Deprem yaşayan, sel felaketiyle demoralize olan, ekonomisi durağanlaşan ilimize tanıtım, turizm canlılığıyla çağ atlatacaktır.” ifadelerini kullandı.

TFF’den açıklama bugün geldi

Türkiye Futbol Federasyonu’nu(TFF) sosyal medya hesabından bugün şu açıklama yapıldı; “2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00’de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacaktır.”

 

Süper Kupa finaline ne oldu?

Yeni Arayış Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir