Ömer Çelik öğretmen atamasıyla ilgili açıklama yaptı

Ömer Çelik öğretmen atamasıyla ilgili açıklama yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Öğretmen atamaları hakkında konuşan Çelik, “Gerekli çalışmalar yürütülüyor” dedi.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada öğretmen ataması konusunda çalışma yürütüldüğünü ve en kısa sürede bu çalışmanın kamuoyu ile paylaşacağını bildirdi.

Çelik, partisinin MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Öğretmen atamalarına ilişkin net bir tarih vermeyen Çelik, yeni Anayasa çalışmaları hakkında ise “Parlamenter sistemi bilek güreşi gibi sunmaya çalışmak gereksizdir” yorumunda bulundu.

Ömer Çelik, “Gazze birinci gündemimiz”

Çelik’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: “Gazze birinci gündemimiz. Halklar Filistin davasından yana. Öğrenciler ve siyasetçiler tepkilerini ifade ediyor. İsrail’in saldırılarına karşı küresel vicdan ayakta. Batı vicdana ters kelepçe vurdu. Demokratik dediğimiz ülkelerin tepkisi insanlık onuruna yakışmıyor. Zannedersiniz ki yaşananlar engizisyon döneminde geçiyor. İşgal zihniyeti başarılı olamayacak. Küresel vicdan soykırımı yenecektir.

Erdoğan’ın Irak ziyareti

İran ile İsrail arasında bir gerilim söz konusu oldu. Bu gerilimin olduğu dönemde Sayın Cumhurbaşkanı’mızın Irak’a gerçekleştirdiği bir ziyaret oldu. Görüşmenin başlıkları çok kapsamlıydı. Tek seferde en çok anlaşma imzalanan ziyaretlerin başında gelmektedir. Önemli konulardan bir tanesi terörle mücadeledir. Irak PKK’yı terör örgütleri listesine almalı. PKK Irak’ın toprak bütünlüğüne de karşı olan bir terör örgütüdür.

Vatandaş kararını vermiştir ve Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçilmiştir. Parlamenter sistemi bilek güreşi gibi sunmaya çalışmak gereksizdir. Vatandaşa verilen Cumhurbaşkanı seçme yetkisi geri alınmaz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi testlerden geçmiştir.

Öğretmen atamaları takvimi

Öğretmen ataması için takvim ve sayı çalışmaları sürüyor. Yakında açıklanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir