Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldı

Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldı

İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldı.

İYİ Parti 5. Olağan Genel Kurultayı’nda Dervişoğlu üçüncü turda 1159 geçerli oyun 611’ini alarak yeni genel başkan seçilmişti. İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Dervişoğlu, mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Dervişoğlu, gazetecilerin gündeme yönelik sorularını da yanıtladı. Dervişoğlu, “Ben polemik yapmak için gelmedim. Millete hizmet etmek için geldim” dedi.

Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugünkü grup toplantısı konuşmasındaki “İhaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz” sözlerine de yanıt verdi. Dervişoğlu, “Kendisinden herhangi bir tebrik beklemedim. Karar kendilerinindir ama bazı beyanları var. bilmenizi istiyorum ben kişilerle olan hukukumu onların beyanlarına bakarak oluşturmuyorum. Ona bakarak hukuk oluşturursanız daha önce kimlere neler söyledi ve bugün hangi çizgide ona bakmanız lazım. Onun için söyleyebilir. Ben polemik yapmak için gelmedim İyi Parti Genel Başkanlığı’na. Böyle polemiklerle gündemi farklı bir şekilde meşgul etmenin de anlamı yok. Benim başkanlığımda her şey şeffaf olacak, gizemli ifadeler kullanmayacak, şaibeli işler de yapmayacağım” diye konuştu.

Müsavat Dervişoğlu kimdir?

Dervişoğlu, 1960 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve ortaokulu Fatsa’da, liseyi Samsun’da bitirdi.

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi.

1991 yılından itibaren İzmir’de ticaretle uğraştı ve birçok firmada üst düzey yöneticilik yaptı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

27. Dönemde İzmir Milletvekili seçildi. İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve TBMM Millî Savunma Komisyonu Üyesi olarak görev yaptı. İYİ Parti Grup Başkan Vekilidir.

Dervişoğlu, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin yeni genel başkanı oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir