Meral Akşener Erzurum’dan seslendi: “DEM’li kafalılar”

Meral Akşener Erzurum’dan seslendi: “DEM’li kafalılar”
Meral Akşeker

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum’da partisinin teşkilat buluşmasında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayını tanıtırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

“DEM’li kafalılardan oy bekleyen demlenmişler”

Meral Akşener konuşmasında “DEM’li kafalılar Meclis’te ‘Sayın Öcalan’ diye konuşuyor. DEM’li kafalılardan oy bekleyen demlenmişler ise karşılarında hazır olda duruyor. Biz ne onlardan ne de diğerlerinden olacağız” diyerek üçüncü yol vurgusu yaptı.

Meral Akşener İYİ Parti’nin Erzurum adaylarını tanıttı

Akşener, İYİ Parti’nin Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak Canan Uçar’ı açıkladı. İYİ Parti lideri Uçar’ı tanıtırken “Benim epeyce eskiden beri tanıdığım, çok çalışkan atom karınca gibi bir arkadaşımızdır” ifadelerini kullandı.

Akşener Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra şu ilçelerin adaylarını da açıkladı: Palandöken ilçe Belediye Başkan adayı Ömer Özden, Narman ilçe Belediye Başkan adayı Yücel Ahmet İşleyen, İspir ilçe Belediye Başkan adayı Nizamettin Aras, Tortum ilçe Belediye Başkan adayı Cevdet Küçük, Uzundere ilçe Belediye Başkan adayı Salim Özdil, Çat ilçe Belediye Başkan adayı Muhammet Kaya ve Şenkaya ilçe Belediye Başkan adayı Şentürk Alver.

 

İYİ Parti’nin İstanbul adayı Buğra Kavuncu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir