Hafta sonu evde hangi dizi ya da filmi izlesek?

Hafta sonu evde hangi dizi ya da filmi izlesek?

Hafta sonu dışarı çıkmak istemeyenlere alternatif; evde dizi ya da film izlemek. Peki, o kadar dizi ya da film arasından nasıl seçeceğiz, ne izleyeceğiz?

Pek çoğumuzun hafta sonundan beklentisi, gündelik hayatının getirdiği stresten ve yorgunluktan uzaklaşabilmek, kısa bir süreliğine de olsa keyifli vakit geçirmek. Elbette hafta sonunda yapılabilecek pek çok aktivite var. Bunlardan biri de şüphesiz dizi ya da film izlemek. Ama elimizin altında hazır bir dizi/film listesi yoksa bazen bu seçim filmden daha uzun sürebiliyor.

Birbirinden farklı türlerde film ve dizi önerileriyle sizi baş başa bırakıyoruz.

Kübra

Gökhan, İstanbul’un arka sokaklarında yaşayan genç bir adamdır. Hayatının aşkı ile evlenmek için hayatını düzene sokmaya çalışan Gökhan’ın hayatı, bir gün parçası olduğu sanal arkadaşlık grubundan gelen bir mesajla alt üst olur. Kübra isimli bir hesaptan gelen mesajda, kimsenin bilmediği olaylar hakkında birtakım bilgiler yer almaktadır. Gökhan’ın mesajlaşması devam ettikçe, kendisini seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir durumun içinde bulur.

Elemental, Doğanın Güçleri

Element Şehri’nde yaşayan ateş, su, toprak ve hava elementlerinden sakinlerin hikayesini konu ediyor. Kıvrak zekalı, ateşli genç bir kadın olan Alev ile hayatı akışında yaşayan, duygusal Deniz, Elementler Şehri’nde yaşayan iki dosttur. Onların arasındaki bağ, Amber’ın yaşadıkları dünyaya dair olan görüşlerinin değişmesine neden olur. Ateş ve su elementinden iki zıt kutup, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur.

Kül

Gizemli bir marangoza aşık olmasıyla kendisini türlü çatışmaların içinde bulan zengin ve evli bir kadının hayatına odaklanıyor. Evli varlıklı bir kadının hayatı, basılmamış bir romanı okumaya başlamasıyla bambaşka bir hal alır. Romanın sahibinin peşine düşen kadın, kendisini tehlikeli bir yasak aşkın içerisinde bulur.

One Day

Emma ve Dexter birbirlerine tamamen zıt sosyal yapılardan gelen iki genç insandır. Emma işçi sınıfı bir aileden yetişmiş, hayata dair devrimci ruhu olan bir genç kızdır. Dexter ise baba parası ile okuyan, çapkın ve eğlenceden başka bir şeyi umursamayan biridir. İkilinin yolları üniversiteden mezun oldukları gün kesişecek ve 15 Temmuz tarihi uzun yıllar sürecek bir arkadaşlığın başladığı gün olacaktır.

Onların hayatları bazen beraber bazen uzak diyarlarda akıp giderken, her yıl 15 Temmuz’da
aralarındaki ilişkinin seyrine de tanık oluruz. Mutlulukları, hüzünleri, umutlarıyla geçen 20 yılın ardından tanıştıkları mezuniyet gününün gerçek anlamını da anlayacaklardır.

Çöl Avcıları

Yıkıcı bir depremin ardından kanunsuz ve çorak bir şehre dönen Seul’da korkusuz bir avcı (Ma Dong-seok), çılgın bir doktorun kaçırdığı genci kurtarmak için harekete geçer.

The Last of Us

Hayatta tek başına kalan Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie’nin hikayesi konu ediniliyor. Ellie, tüm insanlığı yok eden salgının tek çaresidir ve Joel, Ellie’yi sağ salim bilim insanlarına teslim etmelidir. Ama bilim insanlarının elinde Ellie’nin sağ kalıp kalmayacağı belli değildir. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie’yi kurtarmayı tercih edecektir.

Your Place or Mine

Your Place Or Mine, bir hafta boyuncu evlerini değiştirmeleriyle hayatları bambaşka bir hal alan, Amerika’nın karşı kıyılarında yaşayan iki yakın arkadaşın hayatına odaklanıyor.

Yetenekli Bay Ripley

Tom Ripley, kendisini hayata karşı daha iyi bir yerde konumlandırabilmek adına başka birinin hayatını çalmaktan çekinmeyen yararcı bir adamdır. Bir gün Dickie isimli bir çocuğu Amerika’ya geri döndürmek adına zengin bir adam tarafından İtalya’ya gönderilir. Sevgilisiyle beraber her şeyden habersiz huzurlu bir hayat sürmeye çabalayan Dickie, az sonra atılacağı maceradan da tamamen bihaberdir.

https://yeniarayis.com/haber/bu-hafta-8-yeni-film-sinamalarda-vizyona-giriyor/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir