Ersan Şen, Ağıralioğlu’nun partisine katılıyor

Ersan Şen, Ağıralioğlu’nun partisine katılıyor

Şen, Sözcü TV’de, daimi konuğu olduğu programda Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni partisine katılabileceğini açıkladı.

Avukat Ersan Şen, Sözcü TV’deki “Sokağın Sözü” programında merkez sağda yeni bir parti kurması beklenen Yavuz Ağıralioğlu’yla görüştüğünü açıkladı. Şen, gazeteci İsmail Saymaz’ın sorusu üzerine Ağıralioğlu hakkında övücü sözler söyledi.

Saymaz’ın “Ersan hocanın Yavuz Ağıralioğlu’na prensipte evet dediğini duydum. Birlikte siyaset yapabileceklerini duydum. Doğru mu diye soruyorum kendisine” sorusu üzerine tereddüt etmeden cevap verdi. Şen: “Sayın Yavuz Ağıralioğlu sevdiğim bir insandır. İyi bir Türk milliyetçisidir. Görüştüğümüz doğrudur. Kendisi şu anda eğilim yoklaması yapmakta henüz kurduğu bir partiyi ya da onun adımlarını attığını duymadım. Eğer bir çalışma ortamı, birlikte hareket etme şansı olursa bunu değerlendireceğiz. Ben Türk milliyetçilerinin, Atatürk milliyetçilerinin mümkün olduğunda bir cephe altında toplanmasını dileyenlerdenim. Bunun bu ülkede olabileceğini düşünüyorum. Mümkündür, bu ülkeyi seven insanlardır. Yavuz Bey ile de görüşmemiz olmuştur. Konuştuk ve bazı hususları değerlendirdik” açıklamasında bulundu.

Devamında bir izleyiciden gelen “Ersan hocam İYİ Parti sözcüsü olur” mesajı üzerine, Saymaz’ın Şen’e takılarak “niyetlendi de olmadı işte” demesi de dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir