Erden Timur, Galatasaray’daki görevinden ayrıldı

Erden Timur, Galatasaray’daki görevinden ayrıldı

Erden Timur, Galatasaray’da Sportif AŞ’deki görevinden ayrıldığını söyledi. Erden Timur, “14 aydır dayanmamın tek nedeni Galatasaray” dedi.

Galatasaray’da Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur basın toplantısı düzenledi.

Erden Timur’un açıklamaları şu şekilde: “Şampiyonluktan 1 veya 1.5 ay önce başkanımıza bu konuyu ilettim. Yönetim listesi verilmeden önce kendi talebini iletti. Şampiyonluk yarışından dolayı bunu açıklayabilmek kolay değildi.

Şampiyonluk yarışında bunun söylenebilmesi imkansızdı. Florya’yı da etkilememesi gerekiyordu. Sportif AŞ’deki görevim devam ediyor demem gerekiyordu. Şampiyonluktan sonra 2 gün içinde bunu da açıklayabilirdim ama insanların kutlamalarına zarar vermek doğru değil.”

“Yazılı açıklamadan basın toplantısına dönmemin nedeni bana gönderilen mesajlar, okusanız ağlarsanız. Bunlar camiadan önemli insanlar, özellikle göndermişler.”

“14 aydır dayanmamın tek nedeni Galatasaray. Başka tutunacak bir dalı kalsa asla bu kararı almazdım. Son 7 ayda özellikle çok yoğunlaştı bu iş. Herkese şunu söylüyorum. Taraftar bırakmamı istemiyor, ben de bırakmak istemiyorum ama tutunacak bir dalım yok.”

“Sustuk bu iftiralar dursun diye olmadı. Bu iftiralar son 6 ayda başka seviyelere çıktı. Florya’ya taşındı bu iddialar. Tutunacak dalların hepsi kırıldı ve bu noktaya geldik.”

“Keşke 1 günde ben bunu diyebilseydim ama şampiyonluk yarışından dolayı diyemedim. Bu kadar büyük bir camiada bir insanın hiçbir önemi yok. Kişilerin hiçbir önemi yok. Her zaman camialar en büyük. Bu kadar şey varken konuşulmayı da istemiyorum. Ayrılığımdan dolayı kimseye kırgın değilim.”

Erden Timur kimdir?

42 yaşında olan Erden Timur, Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim almıştır. Eğitimi sırasında girişimcilik ve iş dünyasıyla ilgili çeşitli projelerde yer almış ve bu alandaki tutkusunu geliştirmiştir.

2010 yılında NEF’i kuran Erden Timur, şirketin kısa sürede Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme firmalarından biri haline gelmesini sağlamıştır. NEF, yenilikçi projeleri ve farklı yaşam alanları konseptleri ile dikkat çekmektedir. NEF, ‘Foldhome’ ve ‘Foldoffice’ gibi yenilikçi konseptlerle sektöre öncülük etmiştir. Bu konseptler, esnek ve kişiselleştirilebilir yaşam ve çalışma alanları sunarak kullanıcıların ihtiyaçlarına özel çözümler sunmaktadır. Kariyerine bir girişimci olarak başlayan Timur, risk almayı ve yenilikçi projelere yatırım yapmayı seven bir iş adamıdır. Bu tutumu, NEF’in sektördeki başarısının temelini oluşturmuştur.

Netanyahu can, Biden et derdinde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir