Babacan: Niğde işi ehline verecek

Babacan: Niğde işi ehline verecek

DEVA Partisi lideri Babacan, kentte düzenlediği basın toplantısında, partisinin Niğde Belediye Başkan adayı Ümit Güngör’ün tanıttı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Niğde’de belediye Başkan Adayı Ümit Güngör’ün tanıtımını gerçekleştirdi. Aday tanıtımının ardından çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu. DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, kentte düzenlediği basın toplantısında da bu konuya değindi.

DEVA Partisi lideri Babacan, kentte düzenlediği basın toplantısında, partisinin Niğde Belediye Başkan adayı Ümit Güngör’ün tanıttı.

HERKES HAYAT PAHALILIĞINDAN ŞİKAYETÇİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Niğde’deki gerçekleştirdiği basın toplantısında; ‘’Niğde ‘ye geldik buraya gelene kadar insanlarımızla sohbet ettik, emeklilerimiz bizim halimiz nice olacak dediler. Yani adeta bir feryat söz konusu tüm Türkiye’de. Herkes hayat pahalılığından şikâyetçi. Herkes zamlardan şikâyetçi. Herkes fiyatlardan kiralardaki artışlardan şikâyetçi. Maaşla ev alma dönemi çoktan kapandı. Bir dönem bunu yaşamıştık. Memurlarımız, işçilerimiz böyle biraz peşin ödeyerek, biraz borçlanarak ev alabiliyordu bu ülkede. Şu anda sabit maaşla geçinen bir vatandaşımızın ev alması artık imkânsızlaştı. Araba almak bile çoğu vatandaş İçin artık bir hayal oldu. Bırakın ev almayı, araba almayı insanlar kirasını ödemekte güçlük çekiyorlar. Emeklerimiz maaşlarıyla geçinmeyi falan teslimatı acaba sokakta kalırsam benim halim nice olacak endişesine düştüler şu anda. Bir emeklimizin eğer Evi kendi değilse, emekli maaşının kiraya yetmesi mümkün değil bu ülkede. Yoksulluk hızla yaygınlaşıyor ve derinleşir. Bakın sizinle bazı rakamları paylaşmak istiyorum. Rakamlar önemli. Rakamları sayıları anacağız ki niye bu ülkenin ekonomisi bu hale düşmüş. Bunu hep beraber iyi anlayalım’’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir