Avrupa’da kara gece! Fenerbahçe yenildi, Beşiktaş elendi!

Avrupa’da kara gece! Fenerbahçe yenildi, Beşiktaş elendi!

H Grubu’ndaki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 4. haftasında deplasmanda Ludogorets’e 2-0 mağlup oldu. D Grubu’nda Club Brugge, Lugano’yu 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Beşiktaş’ın gruptan çıkma şansı kalmadı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4. haftasında Bulgar ekibi Ludogorets Razgrad ile temsilcimiz Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Huvepharma Arena’da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

Ludogorets Razgrad’a galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Jakub Piotrowski ve 90+2. dakikada Rwan Seco kaydetti.

Grupta ilk puan kaybını yaşayan Fenerbahçe, 9 puanda kaldı ancak liderliğini korudu. Ludogorets ise 2. galibiyetini alarak 6 puana yükseldi.

 

BEŞİKTAŞ’IN GRUPTAN ÇIKMA ŞANSI KALMADI

D Grubu’nda ise temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda 3-1 yenildiği Bodo/Glimt’e taraftarı önünde de 2-1 yenildi. Siyah-beyazlılar, Club Brugge’ün Lugano’yu yenmesiyle gruptan çıkma şansını yitirdi.

Lider Club Brugge puanını 10’a yükseltti, üçüncü sıradaki Lugano 4 puanda kaldı. 1 puanı olan temsilcimiz Beşiktaş, 7 puanla ikinci sırada yer alan Bodo/Glimt’e iki maçta da kaybettiği için Norveç ekibini geçme şansı kalmadı. Siyah-beyazlılar böylece Avrupa defterini kapattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir