AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok mu?

AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok mu?

AKP Ankara İl Başkanı Özcan, büyükşehir belediye başkanı adaylarının açıklanmasının Gazze’deki olaylardan dolayı ertelendiğini açıkladı. Özcan Ankara adayı için Keçiören Belediye Başkanı’nın öne çıktığını ifade etti.

AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Anadolu Yayıncılar Derneğinin düzenlendiği Anadolu Sohbetleri programına katıldı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“Adayın Ankaralı olması gerekiyor mu?” şeklindeki soruya Özcan, “Ankette o da çıkıyor.” cevabını verdi. Özcan, Ankaralıların, ilçesinin, büyükşehrinin, hükümetinin, Cumhur İttifakı’yla, AK Parti’yle olduğunda “Burada daha büyük senkronizasyon ve hizmet gelir” dediğini aktardı.

 

ANKARA İÇİN KİM ÖNE ÇIKIYOR?

Özcan, “Büyükşehir belediyesi için hangi ismin öne çıktığı” sorusunu da, “Turgut Altınok Bey bir açıklama yaptı, potada var. Tek Turgut Bey değil, bizim bütün ilçe belediye başkanlarımız bu işe dahildir” diyerek yanıtladı.

 

“ARALIK AYINA KALMADAN AÇIKLANABİLİR”

Özcan, büyükşehir belediye başkanı adaylarının açıklanmasının Gazze’deki yaşanan olaylardan dolayı ertelendiğini bildirerek, “Normal şartta aralık ayına sarkıtmadan kasım ayında 30 büyükşehri açıklama durumu vardı. Ama çalışmalarımız biraz gecikti. Aralık ayına da bırakmadan belki büyükşehirleri önceden Sayın Cumhurbaşkanı’mız açıklayabilir.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir