Ahmet Davutoğlu, “Kanal İstanbul” için açıklama yaptı

Ahmet Davutoğlu, “Kanal İstanbul” için açıklama yaptı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yerel seçimlerde destekleyecekleri adaya ilişkin video yayınladı.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul’daki yerel seçimlere ilişkin partisinin aday tercihlerini belirtti.

Davutoğlu, sosyal medyada paylaştığı videoda, “Benim için bu yer seçimlerin en önemli maddesi ne derseniz Kanal İstanbul. Kanal İstanbul’u onay veren veya açıkça karşı çıkmayan birine ben destek vermem. Çünkü İstanbul’u yok edecek olan bir projedir. Kanal İstanbul Allah’ın sünnetullahına ihanettir.” dedi.

Ahmet Davutoğlu: “Gerektiğinde bir adayı işaret ederiz”

Paylaşılan videoda Davutoğlu doğrudan destekleyecekleri bir aday ismi kullanmazken; “Bizim partiden ‘Kanal İstanbul’u yapacağım’ diyen kimseye destek çıkmaz. Kime destek çıkar sorusunu ise bana gelip önce projelerini göstermesi lazım.Biz de onun parti içinde değerlendiririz gerektiğinde işaret ederiz, gerektiğinde seçmenimizin vasiyetine bırakırız. Son dönemlerde de hatalar oldu. İstanbul’da hiç mi eksik olmadı yani Sayın İmamoğlu’yla hukukumuzun ötesinde bunu söylüyorum. Depreme ne kadar hazırlandı İstanbul Belediyesi? Bu şehrin hala kimisi merkezi yönetiminden kaynaklanan kimisi de büyükşehirden kaynaklanan eksikler var.” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir