Üç Ak Partili Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisi’nden aday!

Üç Ak Partili Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisi’nden aday!

Samsun Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal ve Bursa Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı oldu. 

Samsun Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal ve Bursa Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan aday oldu. Şanlıurfa Eyyübiye’de 2014-2019 yılları arasında AK Parti’den Belediye Başkanlığı yapan  de, Yeniden Refah Partisi’nin Eyyübiye ilçe Belediye Başkan adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi’ne AK Parti’den katılımlar sürüyor

Daha önce AK Parti’den belediye başkanlığı yapmış, önemli görevlerde bulunmuş isimlerin aday gösterilmesiyle özellikle Şanlıurfa, Bursa, Elazığ ve Yozgat illerinde katılımlar devam ediyor. Samsun Ladik ve Bursa Kestel’in önceki dönem Ak Parti’den seçilen mevcut belediye başkanları partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu. Şanlıurfa Eyyübiye’nin eski Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu

Partinin resmi sosyal medya hesaplarından dün akşam yapılan açıklamada, “Samsun Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal ve Ladik Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Yılmaz, Ak Parti’den ayrılarak Yeniden Refah Partimize katıldılar. Başkanlarımıza rozetlerini Samsun İl Başkanımız İbrahim Yaşar ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Av. Adem Güney taktı. Başkanlarımıza baba ocağına hoşgeldiniz diyor, hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

İstanbul ve Ankara 10 Şubat’ta açıklanacak

2014-2019 yılları arasında AK Parti’den Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Ekinci, Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı oldu.Bursa Kestel’in mevcut Belediye Başkanı Önder Tanır da Ak Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katıldı ve Kestel Belediye Başkan Adayı oldu. Ekinci ve Tanır’a rozetlerini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan taktı.

Yeniden Refah Partisi, 10 Şubat Cumartesi Ankara Atatürk Spor Salonu’ndan yapacağı aday tanıtım toplantısında Ankara ve İstanbul adaylarını kamuoyuna duyuracak.

Erdoğan’ın Danışmanı Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir