Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti

Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret için etti. Görüşmenin ardından yapılan açıklamada Özel, “İki genel başkan olarak yollarımızın yeniden kesişmesinden dolayı onur duyuyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret etmek üzere İYİ Parti Genel Merkezi’ne geldi. Görüşmenin ardından iki lider açıklama yaptı.

Özel’i İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Şükrü Kuleyn, Selcan Hamşıoğlu ve Enver Yılmaz karşıladı. Karşılamanın ardından Özel, Dervişoğlu’nun makam odasına geçti.

Saat 12.00 civarında İYİ Parti Genel Merkezi’nde başlayan görüşme, 13.00’te sona erdi.

Özel’in genel başkanlığa İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı’nda Genel Başkanlığa seçilen Müsavat Dervişoğlu’na ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletmesi bekleniyor.

İki liderin görüşme sonrası açıklama yapıyor.

Açıklamaya başlayan Müsavit Dervişoğlu, Özgür Özel’in ziyareti için teşekkür etti.

Dervişoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

CHP ile İYİ Parti’nin ortak çalışmalar gerçekleştirdiği kamuoyunun malumudur. Bundan sonra da ortak çalışmaları sürdüreceğiz. Farklı şeyleri düşündüğümüz partilere de diyaloğu kapatmadık.

Özgür Özel’in konuşmasından satır başları ise şöyle:

Bu önemli görevde başarılar diliyorum. Biraz önce başkanımızın söylediği gibi kişisel hukukumuz da hem eskilere hem de çok başarılı bir yaşanmışlık sürecine dayanmıştır. İki genel başkan olarak yollarımızın yeniden kesişmesinden dolayı onur duyuyorum.

Grubu bulunan iki siyasi parti olarak ilişkilerimizi yürüteceğiz. Temel mottomuz muhalefete muhalefet etmemek.

Sayın Meral Akşener’in bir kez daha emeklerine sağlık. Bütün İYİ Partilileri saygıyla selamlıyoruz. Bundan sonra da iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADILAR

Emiyette yaşanan Ayhan Bora Kaplan krizine yönelik gelen soruya Dervişoğlu, “Eksik bilgiyle yanlış yorum yapmamaya özen göstermek lazım. Önemli sorulara ayaküstü cevap vermekten uzak dururuz. Hükümetin başındaki zatı bu konularda özen göstermeye çağırıyoruz” dedi.

Yeni Arayış Haber
Latest posts by Yeni Arayış Haber (see all)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir