Özgür Özel ekoseli ‘winner’ ceketiyle ilgili konuştu

Özgür Özel ekoseli ‘winner’ ceketiyle ilgili konuştu

Gündem olan ekoseli ‘winner’ ceketi ile ilgili konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Ya bir kere de biz giyelim, kime ne zararı var? 47 yıl sonra parti birinci olmuş” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube kanalına konuk olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medyada gündem olan ekoseli ‘winner’ ceketi ile ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sık tercih ettiği ekose desenli ceket, sosyal medyada ‘winner’ (kazanan) ceketi olarak biliniyor.

Altaylı’nın “O ceketi nereden buldunuz?” sorusunu yanıtlayan Özel, “Ceket benim ceketim tabii ki. ‘Kim yolladı, kim verdi’ falan diyorlar. Aslında ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıktı” dedi.

“Bir kere de biz giyelim, 47 yıl sonra parti birinci olmuş”

Özel, “Ya bir kere de biz giyelim, kime ne zararı var? 47 yıl sonra parti birinci olmuş” diye ekledi. Özel, Altaylı’nın “Özel bir mesaj var mıydı orada?” sorusuna ise “Bir kere de biz giyelim ne olmuş dedik yani” dedi. Bunun üzerine Altaylı, “Artık ‘winner benim’ mesajı mıydı?” diye sordu. Özel ise, “Biziz diyelim. Bizim partide öyle çok ‘benimli’ bir durum yok. Çünkü bir başarıyı tek başına bir lidere mal etmek sosyal demokrat bir partiye yakışmaz” ifadelerini kullandı.

Kız çocuklarının hayalleri ve toplumsal cinsiyet eşitsizliği

Yeni Arayış Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir