Okan Buruk ‘küfürlü tezahürat’ için özür diledi

Okan Buruk ‘küfürlü tezahürat’ için özür diledi

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları esnasında küfürlü tezahürata katılan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk özür diledi.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, takımın Florya’daki şampiyonluk kutlamaları sırasında Fenerbahçe’ye yönelik küfürlü tezahürata eşlik ettiği için özür diledi.

Galatasaray TV canlı yayınında konuşan Buruk, şunları söyledi: “Şampiyonluk kutlamalarında abarttığımız yerler oldu. Rahatsız oldum ve çok üzüldüm. Özür dilemek istiyorum. Bazen coşkuyla abartılabiliyor. Bu konudan rahatsız oldum” dedi.

Ne olmuştu?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un şampiyonluk kutlamalarındaki küfürlü tezahüratına tepki gösteren kadınlar kendilerinden özür dilenmesini istemişti.

Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın Teknik Direktörü Okan Buruk, Florya’da yapılan kutlamalar sırasında çalınan Sezen Aksu’nun “Şinanay” şarkısına, küfürlü ve cinsiyetçi söylemlerle eşlik etmesi büyük tepki çekmiş pek çok kadın örgütü Buruk’un özür dilemesini talep etmişti.

Okan Buruk’a küfür tepkisi: “Özür dilemeli”

Real Madrid: Şampiyonlar Ligi ve gerçek bir futbol efsanesi

Yeni Arayış Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir