Mansur Yavaş’ın basın danışmanı Volkan Gültekin istifa etti

Mansur Yavaş’ın basın danışmanı Volkan Gültekin istifa etti

15 yıldır Mansur Yavaş’ın basın danışmanlığını yürüten Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin istifa etti.

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, paylaştığı kuliste Volkan Gültekin’in istifa ettiğini duyurmuştu.

“Yeni dönemde hikayemin sonuna geldik”

Gültekin, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “‘Ayrılık da sevdaya dâhil’ demiş Attila İlhan…
Siyasi idolüm ve Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile yolculuğa 15 yıl önce çıktım. 2009 seçimlerinde sahada görev aldım. 2014 seçimlerinde hem sahadaydım hem de danışmanlığını yaptım.
2019 seçimlerinden önce yollarımız yine kesişti. Seçim sürecinin iletişim kampanyasını bu kez ben yönettim. Seçim sonrası da tüm iletişim süreçlerini ekibimizle birlikte bugüne dek taşıdım. 2023 genel seçimleri ve 2024 yerel seçimlerinde de aynı şekilde görevimi yerine getirdim.
Ne mutlu ki bu süreçte yapılan tüm anketlerde Sn. Başkanımız her zaman zirvede yer aldı.
Yeni dönemde, kendi aldığım kararla, Ankara Büyükşehir Belediyesi hikâyemin sonuna geldik. Mesai arkadaşlarımla birlikte nitelikli bir öykü yazdığımızı düşünüyorum. İnanıyorum ki tohumunu attığımız, filizlenen ve yeşeren iletişim sistemimiz yıllarca daha da büyüyüp başarıdan başarıya koşacaktır.
Bu süreçte, kentime ve ülkeme şerefle hizmet etme fırsatı verdiği İçin Sayın Başkanımıza, emekleri için her biri pek kıymetli olan mesai arkadaşlarıma ve yüreklerini açarak yanımda oldukları için tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.
Yeni sayfada görüşmek dileğiyle…”

Derviş’i anmak ya da Türkiye’nin öğütücü gücünü görmek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir