Mansur Yavaş ve Fethi Yaşar Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı

Mansur Yavaş ve Fethi Yaşar Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bugün Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bugün Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.

Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış etkinliği İstiklal Marşı ve şehitlere saygı duruşuyla başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve pek çok İlçe başkanının katıldığı etkinlikte, CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, CHP Bala Belediye Başkan Adayı İsa Kaplan, CHP Pursaklar Belediye Başkan Adayı Halil Tuncay, CHP Altındağ Belediye Başkan Adayı Ramazan Değerli, CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Yüksel Arslan yer aldı.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar açılış konuşmasını yaptı. Yaşar konuşmasında 2009’da kazandığı ilk seçimleri işaret etti. Yenimahalle Belediyesi’nde üç dönemdir kadınlar, çocuklar, gençler ve yaşlılar için yapılanları aktardı. Gelişmişlik seviyesinin 2009’da 180. sırada olduğunu kaydeden Yaşar, bugün aynı sıralamada 5. olduklarını söyledi. Yaptıklarımız var, yapacaklarımız var diye sözlerine devam eden başkan, eğitimi düzeltmeden, Türkiye’yi düzeltmenin mümkün olmayacağını söyledi. Yaşar: “Üreten, çalışan, sorgulayan nesiller yaratmadıkça Türkiye’nin geleceği karanlıktır, demokrasi de karanlıktır, insan hakları da karanlıktır, hukukun üstünlüğü de karanlıktır.” sözleriyle Yenimahalle Belediyesi’nin eğitim faaliyetlerine dikkat çekti.

Yenimahalle’de Fethi Yaşar, Ankara’da Mansur Yavaş

Fethi Yaşar’dan sonra CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol konuştu. Dün vaatleri vardı, bugün icraatları var diyen Erkol, Yenimahalle’de Fethi abinize, Ankara’dan Mansur Yavaş’a oy istiyorum sözleriyle etkinliğe katılanları selamladı.

“Ankara’nın başkanı Mansur Yavaş”

“Ankara’nın başkanı Mansur Yavaş” sloganlarıyla konuşmaya başlayan Mansur Yavaş, belediyelerin kaynakları ve karar alma süreçleri hakkında konuştu. Şeffaflığa değinen Yavaş, “Çılgın projemiz filan yok, nerede neye ihtiyaç varsa Ankara halkı ne istiyorsa biz oraya paraları harcamak durumundayız.” dedi. Yavaş sözlerine şu şekilde devam etti: “Ankara’nın pek çok köyünde hala kanalizasyon yok hala su yok, burası başkent, Polatlı’ya Akyurt’a Elmadağ’a Çamlıbel’den su götürüyoruz, bir an için düşünün evinizde iki saat su akmasa nasıl tedirgin olursunuz, oralarda yıllarca susuzluk çektiler, kalitesiz sularla yıllarca idare ettiler.” Kendisine yönelik yapılan “Ne yaptı” diye soruyorlar eleştirisine Yavaş, “Polatlı’ya götürdüğümüz su önümüzdeki ay ulaşacak bundan 1 milyonluk nüfus faydalanacak” sözleriyle yanıt verdi. Başkent kart uygulanmasına değinirken, “Vatandaşın parasını vatandaşa dağıtıyoruz, ne olacaktı ranta mı dağıtacaktık.” dedi.

Fethi Yaşar’dan teşekkür

Etkinlik sonrasında Fethi Yaşar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada katılan herkese teşekkür etti. Yaşar sosyal medya hesabından şu sözleri söyledi: “Daha güzel bir Yenimahalle, daha güzel bir Ankara için Mansur Yavaş Başkanımızla işbirliği ve uyum içerisinde çok çalışıyoruz, hemşerilerimizin teveccühüyle vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine katılarak bizlere güç veren tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum.”

Yeni Arayış Haber
Latest posts by Yeni Arayış Haber (see all)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir