Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, İYİ Parti’den istifa etti

Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, İYİ Parti’den istifa etti

Horasan’da Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Özdemir, İYİ Parti’den istifa etti.

31 Mart’ta Erzurum Horasan’da Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Özdemir, İYİ Parti’den istifa etti. Özdemir’in seçim sonrası parti teşkilatlarıyla uyum sorunu yaşadığı iddia edildi.

Ankara’ya giderek istifasını partinin genel merkezine sunan Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir’in bundan sonraki süreçte ‘bağımsız’ olarak devam etmeyi düşündüğü öğrenildi.

Yeniçağ’ın aktardığına göre; 9 Mayıs’ta İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Özdemir, “En önemli ve en başta tebriğimiz Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’na Sayın Dervişoğlu bizim için çok kıymetli, değerli isimdir. İYİ Parti camiasına, Türkiye’ye ve Türk milletine hayırlı olsun. Türkiye’nin meseleleri noktasında önemli hizmetlerde bulunan Sayın Genel Başkanımızı tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Bilgisi, birikimi, tecrübesiyle, bu görevi layıkıyla yapacağına da yürekten inanıyorum, başarılar diliyorum” Horasan Belediyesi yazılı Çini işlemeli tabak hediye etmişti.

Hayrettin Özdemir kimdir?

Erzurum’un Horasan ilçesinde 1969 yılında dünyaya geldi. Evli 6 çocuk babası olan Özdemir ilk ve orta öğrenimini Horasan’da tamamladı.

Erken yaşta iş hayatına atılan Özdemir 1986-1989 yılları arasında Turizm ve seyahat işletmeciliği sektöründe hizmete başladı. 1989-1990 yıllarında askerlik görevini tamamladı.İş hayatına, Turizm ve seyahat işletmeciliği sektöründe günümüze kadar devam etti.

2024 mahalli idareler seçimleri için Erzurum’un Horasan ilçesinde İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olan Özdemir, Horasan Belediye Başkanı seçildi.

Tırmanan faşizmin kitle psikolojisi üzerine notlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir