Devlet Bahçeli medyayı hedef aldı: Hesaplaşacağız!

Devlet Bahçeli medyayı hedef aldı: Hesaplaşacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ülkücü Şehitleri Anma Günü’nde, Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Halk TV, Now TV ve Sözcü TV’yi hedef aldı.

Burada açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Dünün ülkücü katillerinin dönüp dolaşıp sözde ülkücü savunması yapması tam bir yutturmacadır. Yeni yüzyılda ülkemizin huzur, barış ve güvenliğinin sağlam esaslara bağlanması adına maskelenmiş menfur yüzlerin deşifresi amacıyla bunun yanı sıra elinde ve vicdanında ülkücü kanı taşıyan alçaklarla kesin bir hesaplaşma yapmayı buradan teklif ediyor, buna da hazır olduğumuzu söylüyorum” ifadelerini kullandı.

“Şerefsizliğin kisfesine bürünen kimler varsa mahkemede dinlenmesini…”

Halk TV, Now TV, Sözcü TV başta olmak üzere MHP ve Ülkü Ocakları düşmanlığının sahnesine dönüşen gazete ve televizyonlarda itibar cellatlığına soyunan haksız ve hayasız iddialarda bulunan, şerefsizliğin kisfesine bürünen kimler varsa mahkemede dinlenmesini, ifadelerinin alınmasını istiyor, bu hususta adli müracaatımızı en kısa sürede gerçekleştireceğimizi şehitlerimizin manevi huzurunda ilan ediyorum. Hesaplaşacağız!
Allah’ın izniyle bunların hepsinin üstünden geleceğiz. Münafık tezgahların, müşrik planların kutlu davamız etrafında döşemeyi amaçladığı nifak mayınları yakında bizatihi faillerini patlatacak, hepsini birden rezil edecektir. Bizden olmadığı halde bizimle ilgili konuşan, istismar ve ihanet şantiyesini ufkumuzun aydınlığına kurmak için mekik dokuyan herkesin acısını biliyor ve onların bu acısını daha da şiddetlendirmek için bir çalışıyorsak, bin çalışacağımızın sözünü veriyorum.

“Hayat bazen gül bahçesini güz bahçesine çevirmektedir”

Cumhur İttifakı’nı zafiyete uğratmak, terör örgütünün siyasi uzantısına yönelik milli tepkimizi zayıflatmak, sorgulamak ve soğutmak maksadıyla bir senaryo kapsamında üzerimize gelenlerin, gürültü çıkaranların, yumuşak karnımızı yoklayanların alayını birden şehitlerimizden aldığımız ilhamla her seviyede karşılayıp paramparça etmek ecdadımıza, milletimize, hayat ve haysiyet ve nimet borcumuzdur. Bizim için imkansız diye bir şey yoktur. Bunu teyit ve tescil eden aziz şehitlerimizdir. Dün haklıydık, bugün haklıyız yarın da hakkımızı alacağız. Türküz, Türkçüyüz, kaynağını Türk İslam ülküsünde bulan Türk milliyetçileriyiz.

Aziz dava arkadaşlarım, hayat bazen gül bahçesini güz bahçesine çevirmektedir. Baharda yeşillenmesi gereken dallarımızın kuruduğu dönemler olmuştur. Ancak sabrı, sebahati, seciyesi, selis aklı ve imanı olanlar için umutsuzluk diye bir şeyden bahsetmek mümkün değildir. Kalp sefasıyla mücadelesini yürüten her dava arkadaşımızın gönlünde kurulan ümit ve ülkü şadırvanı hamdolsun hiç kurumamış, hiç de kurumayacaktır.

“Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız”

Ülkücü şehitlerin emanetleri başımızın üzerindedir. Bu hakka layık olmak asli görevimizdir. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Bize bu konuda durum hatırlatması yapanları muhatap alıp da insan yerine dahi koymayacağız. Biz hayatta olan dava insanlarımızı da, şehit düşen ve ebediyete intihal etmiş dava insanlarımızı da varlığımızın kilit taşı kabul ediyoruz. Biriz, beraberiz. Onların ahlaki, onların fazileti, onların samimiyeti, onların inanmışlığı hiçbir şeyle mukayese edilemez.

Onlar tarihe sığmadılar ama hepsi gönüllerimizde meftunlar. Aziz şehitlerimize ne kadar övünsek az, ne kadar gurur duysak yetersizdir. Tekrar ifade ediyorum asla unutmayacağız, asla unutturmayacağız.

Yeni Arayış Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir