CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilecik’te konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilecik’te konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında bugün Bilecik’teydi, Özel ilk olarak Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında bugün Bilecik’teki çalışmalara katıldı. Özel, Bilecik’te ilk olarak Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından CHP Bilecik İl Başkanlığı’nda Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi imza törenine katılan CHP lideri Özel, daha sonra halk buluşmasında Bilecikli vatandaşlara hitap etti.

“Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi”ne dikkat çekti

Özel, “Kadın hakları mücadelesinde önemli bir adım atabilmek için bir çalışma gerçekleştirdik. Yerel seçim gündemi ile birleştirdik. Türkiye’de 81 ilde seçime girdiğimiz 1150’nin üzerindeki seçim çevresi belediye başkanlarımızın tamamının imzalayacağı bir taahhütname bulunuyor. Bu taahhütname CHP’nin yerel yönetimlerde eşitlik belgesi.” dedi.

“Bilecik’in seçilmiş ilk kadın belediye başkanı olacak”

Yerel seçim gündemi ile ilgili kısa bir açıklama yapan Özel, Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın anketlerde ve saha çalışmalarında önde olduğuna dikkat çekti. Özel, şöyle konuştu: “2019’da yerel seçimleri Bilecik’te Cumhuriyet Halk Partisi kazandı. Daha sonra yaşanan talihsiz bir süreçten sonra Sayın Melek Mızrak Subaşı Belediye Başkan Vekilimiz oldu. Son dönemlerde yeniden kendisini aday gösterdiğimiz gün bir cumhur ittifakı kumpasıyla belediye meclisindeki dağılım değiştirilerek görevinden uzak tutulmaya çalışıldı ama elimizdeki bütün anketler ve Bilecik sokaklarındaki inanılmaz tansiyon kendisinin 1 Nisan itibariyle Bilecik’in seçilmiş kadın belediye başkanı olacağını gösteriyor.”

 

Yeni Arayış Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir