Cem Karaca filmine durdurma kararı

Cem Karaca filmine durdurma kararı

Geçen cuma vizyona giren ve başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Melisa Döngel, Yasemin Yalçın gibi isimlerin yer aldığı Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin gösterimi durdurulacak. Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, geçtiğimiz günlerde mahkemeye başvurmuştu.

Resimdeki Gözyaşları, Tamirci Çırağı, Namus Belası gibi unutulmaz şarkıların sahibi, sanatçı Cem Karaca’nın hayatını, Yüksel Aksu yönetmenliğinde beyaz perdeye uyarlanmıştı.

Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, sanatçının hayatını konu alan ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filminin gösteriminin durdurulması için İstanbul Fikri Sınai Haklar ve Hukuk Mahkemesi’ne başvuru yapmıştı.

12punto’da yer alan habere göre; mahkemesi devam eden yargılamada ara karar verildi. Bu karara göre filmin yayımlanması durduruldu. İcra daireleri durdurma için yetkili kılındı.

Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, “Olayların doğru olarak aktarılması yönünde bir hassasiyetim var. Cem’in hayatını anlatan önemli bir film projesinde eşi ve yasal mirasçısı olarak yok sayılmam beni üzdü…” ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Arayış Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir