AK Parti’den istifa etmişti, İYİ Parti’den aday oldu

AK Parti’den istifa etmişti, İYİ Parti’den aday oldu

AK Parti’den Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve daha sonra hem partisinden hem de başkanlık görevinden istifa eden eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İYİ Parti’ye katıldı ve belediye başkan adayı oldu.

12punto’da yer alan habere göre, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden 2018 yılında istifa eden AK Parti 22, 23 ve 24. dönem milletvekili Enver Yılmaz, İYİ Parti’ye katıldı ve belediye başkan adayı oldu.

AK PARTİ’DEN İSTİFA ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istemesi üzerine 2018 yılında 4,5 yıl sürdürdüğü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden milletvekili Enver Yılmaz, AK Parti’den istifa etmişti.

İYİ PARTİ’DEN ADAY OLDU

Düzenlenen törende konuşan İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Bu saat itibari ile artık biz de İYİ Partiliyiz. Sizlerin arasında olmaktan ben de memnunum. İnşallah bu önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde hem İYİ Parti hem ay yıldızlı rozetimizi mahcup etmeyecek sonuçla birlikte bir zafer ile karşınıza gelmek istiyorum. Biz de o irade var, millette o inanç var. O irade ve inancı parti olarak hep beraber bir araya getirdiğimizde inşallah sonuç alınacaktır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir