Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu

Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu

Türkiye, Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile siyasi parti genel başkanlarının Kurban Bayramı programları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramı Ankara dışında karşılayacak ve ailesiyle geçirecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ise bayramı Ankara’da karşılayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bayramda ailesiyle memleketi Manisa’da olacak. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı’nı Ankara’da karşılayacak. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da bayramda Ankara’da bulunacak.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan, bayram boyunca il dışında olarak belediye ziyaretleri yapacak.

Destici Eskişehir, Uysal Afyonkarahisar, Erbakan İstanbul’da

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici bayramı Eskişehir’in Günyüzü ilçesi Gecek mahallesinde, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise memleketi Afyonkarahisar’da karşılayacak.

Bayramda, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Ankara’da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İstanbul’da bulunacak.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Kurban Bayramında İzmir’de olacak. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise bayramı, memleketi Yalova’nın Elmalık köyündeki evinde geçirecek.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in bayramda Ankara’da olması beklenirken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bayramda Muğla’nın Datça ilçesinde olacak.

Otoriterlik bulaşıcıdır

Yeni Arayış Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir