Galatasaray, ManU maçında “come back” yaptı: 3-3

Galatasaray, ManU maçında “come back” yaptı: 3-3

Rams Park’ta tarihi gece! Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 5. Hafta maçında İngiliz ekibi Manchester United’la 3-3 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılıların gollerini Hakim Ziyech (2) ve Kerem Aktürkoğlu attılar.

Temsilcimiz Galatasaray evinde oynadığı maçta Manchester United’la 3-3 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılılar, 55. dakikada 3-1 geriye düştükleri maçtan 1 puan almayı başardılar. Böylece UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma umutlarını son haftaya taşıdılar.

İstanbul’a Rashford, Casemiro, Mount, Eriksen gibi önemli oyuncularından yoksun gelen United, yağmurda ağırlaşan zemine ve 51 bin seyircinin baskısına rağmen 11. dakikada Garnacho’nun golüyle 1-0 öne geçti. Fernandes’in jeneriklik golüyle 18. dakikada skoru 2-0 yaptılar. Cim-Bom, Hakim Ziyech’in frikikten attığı golle 29. dakikada farkı 1’e indirdi. Maçın ilk yarısı 2-1 tamamlandı.

Kırmızı şeytanlar ikinci yarıya da golle başladılar. McTominay’ın 55. dakikadaki golüyle 3-1’e gelen maç, bu dakikadan sonra temsilcimizin ‘geri dönüş’üne sahne oldu. 62’de frikik için tekrar topun başına geçen Ziyech, bir kez daha Onana’yı avladı. Maçın adamı seçilen Ziyech, Kerem Aktürkoğlu’nun attığı üçüncü golün asistini de yaptı.

Fakat gecenin diğer maçından iyi haber gelmedi. Bayern Münih’le 0-0 berabere kalan ve deplasmandan 1 puan çıkarmayı başaran Kopenhag, 5 puana yükseldi. Galatasaray’la aynı puandaki Danimarka ekibinin averajı +1 daha iyi. Bu sonuca göre sarı-kırmızılılara Parken Stadı’nda 1 puan yetmeyecek. Galatasaray son 16 turuna kalabilmek için Kopenhag’da oynanacak 6. maçı kazanmak zorunda…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir