© Yeni Arayış

Yeniden Refah’ın İstanbul adayı Elif Erbakan’ın eşi Mehmet Altınöz oldu!

Yeniden Refah’ın İstanbul adayı Elif Erbakan’ın eşi Mehmet Altınöz oldu!

AK Parti’yle anlaşma sağlayamayan Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz oldu. Altınöz’den sonra Elif Erbakan da sahneye davet edildi. Ankara adayı ise Suat Kılıç olarak ilan edildi. Yeniden Refah’ın merakla beklenen 3 büyükşehir adayları açıklandı. İstanbul’dan Mehmet Altınöz, Ankara’dan Suat Kılıç, İzmir’den ise Cemal Arıkan aday gösterildi. İstanbul adayı Altınöz ilan edildikten sonra sahneye Elif Erbakan da davet edildi.

"Partinin kadınları, erkeklerinden daha erkek"

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz oldu. Altınöz’den sonra Elif Erbakan da sahneye davet edildi. Yeniden Refah’ın İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Cemal Arıkan oldu. Yeniden Refah Partisi, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği etkinlikle İstanbul, Ankara, İzmir adaylarını açıklayacak. “94 Ruhuyla Yeniden Başlıyoruz” sloganıyla bir araya gelen partililer “Mücahit Erbakan” sloganları attı. Erkeklerin sloganını yetersiz bulan moderatör “Partinin kadınları, erkeklerinden daha erkek” diyerek kadınları slogan atmaya çağırdı. Yeniden Refah Partisi’nin seçim müziğinde, “Ne rantçı, ne örgütçü ne de heykelciyiz” ifadelerinin yanı sıra; ahlaklı belediyecilik ve hizmet vurgusu da yapılıyor. Fatih Erbakan, izdiham nedeniyle salona girmekte zorluk yaşadı. Kürsüden sık sık alanın boşaltılması için uyarı yapıldı.

Mehmet Altınöz kimdir? 

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, 1973 Bursa doğumlu, Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü mezunu. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümünde  Yönetim ve Organizasyon Yüksek  lisansı (MBA) yapmıştır. Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla ilişkiler Bşk.Yrd. görevlerinde bulundu. Altınöz, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER