© Yeni Arayış

Süper Kupa maçı için TFF tarihi ve yeri duyurdu

Süper Kupa maçı için TFF tarihi ve yeri duyurdu

Geçtiğimiz yıl oldukça olaylı olan Süper Kupa maçı için tarih ve yer belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanacak maçın yerini ve tarihini duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçının 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı. TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Trendyol Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş A.Ş. arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa müsabakası, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacaktır.”

Trendyol Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş A.Ş. arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa müsabakası, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacaktır.

— TFF (@TFF_Org) July 11, 2024 https://yeniarayis.com/ceviri/biden-putin-si-modi-yaslilarin-ve-eski-fikirlerin-iktidarda-kalmasini-saglayan-nedir/

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER