© Yeni Arayış

Reha Muhtar uyandırıldı

Haber spikeri Reha Muhtar'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi geldi.

Yoğun bakıma kaldırıldıktan sonra entübe edilen Reha Muhtar uyandırıldı.

Evinde düşüp yaralanan ve 3 gün önce kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınıp entübe edilen haber spikeri Reha Muhtar'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi geldi.

Tedavisine Maslak Acıbadem Hastanesi’nden devam edilen Muhtar uyandırıldı. Muhtar’ın durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Deniz Uğur'un oğlu Poyraz için karar verildi

Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'ın hastaneye kaldırılması üzerine oğlunun Nilüfer ve kızı tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Uğur, mahkeme tarafından alınan kararı sosyal medya hesabından paylaştı.

Reha Muhtar evinde düşerek hastanelik oldu, önce yoğun bakıma alındı ardından entübe edildi. Bu sırada eski eşi Deniz Uğur ulaşamadığını belirttiği oğlunun şarkıcı Nilüfer ve kızı tarafından kaçırıldığı iddiasıyla şikâyette bulundu. Tarafların yanı sıra Uğur’un oğlundan da annesine onu yalanladığı bir açıklama geldi. Mahkeme ise Deniz Uğur’un şikâyeti üzerine kararını verdi.

Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Aile Mahkemesi derhal fiilen çocuğumun bana teslim edilmesine karar vermiştir. Süreç adli makamların kontrolünde devam etmektedir" dedi.

Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastane ise şu açıklamayı yaptı: "Reha Bey, uyandırıldı, durumu stabil."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER