© Yeni Arayış

Özgür Özel'den kapalı oturum açıklaması: Anlattıklarının altını dolduracak, bilmediğiniz bir şey yok

CHP Lideri Özgür Özel, TBMM Genel Kurulu'ndaki İsrail konulu kapalı oturumun ardından, "Türkiye Erdoğan'ın söylediği sözden endişe etmesin, anlattıklarının altını dolduracak bir şey yok, bilmediğiniz bir şey yok. Bugünden yarına Türkiye'ye saldıracaklarına dair hiçbir şey yok. Erdoğan o sözü Türkiye'nin en çok konuşulan konusu yoksulluk, işsizlik, geçim sıkıntısı olduğu için, Türkiye bunları konuşmasın diye İsrail Türkiye'ye saldıracak lafını attı" dedi.

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'İsrail’in hedefinde Türkiye’nin olduğunu' öne sürmesinin ardından bugün Meclis’te yapılan kapalı İsrail oturumunun çıkışında açıklama yaptı.

Özel şunları söyledi:   

"Biz kapalı oturumda söylenen sözleri anlatmayız. Ama söylenmeyen sözler olursa ifşa ederiz. Şimdi burada açıkça söylüyorum, grup başkanvekillerimle birlikte. Bütün grup pür dikkat, bütün Meclis pür dikkat dinledik. Ne söylendi, ne söylenmedi. Akşam haber kanallarında dış politika konuşanların, askeri strateji konuşanların verdiği bilgilerden bir fazlası söylenmedi. 10 yıl tutanak altında kalacak konuşun, dedik. Bilmediğimiz hiç bir şey söylemediler. Sorun tam olarak buradadır. Ne anlattıklarını söylemeyeyim ama anlattıklarının bütünü şu: Türkiye, Erdoğan'ın söyledi sözden endişe etmesin, anlattıklarının altını dolduracak bir şey yok, bilmediğiniz bir şey yok. Bugünden yarına Türkiye'ye saldıracaklarına dair hiçbir şey yok. Erdoğan o sözü Türkiye'nin en çok konuşulan konusu yoksulluk, işsizlik, geçim sıkıntısı olduğu için, Türkiye bunları konuşmasın diye İsrail Türkiye'ye saldıracak lafını attı."  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER