© Yeni Arayış

Özgür Özel’den Erdal Beşikçioğlu için açıklama

Özgür Özel’den Erdal Beşikçioğlu için açıklama

Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun önerilmesine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın itiraz ettiği ve bu nedenle kriz yaşandığı öne sürülmüştü.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN AÇIKLAMA: MANSUR BEY'İN HOŞUNA GİTMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MYK sonrasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mansur Yavaş'ın itiraz ettiği iddiasına ilişkin soruya yanıt veren Özel, "Mansur Bey ile fikrimi paylaştığımda hoşuna gitmişti. Hala hoşuna gittiğini ümit ediyorum. İtiraz edeceği bir şey yok. Gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum." ifadelerini kullanmadı.

 YAVAŞ'I İKNA TRAFİĞİ

T24’ten Eray Görgülü’nün aktardığına göre itirazların artması üzerine Genel Merkez yönetimi Mansur Yavaş’ı ikna etmek için görüşme trafiği başlattı. MYK toplantısı 19.45’te sona ererken Özgür Özel’in de Mansur Yavaş’ı ikna ettikten sonra Beşikçioğlu kararını PM’ye getirebileceklerini ifade ettiği öğrenildi. Bu arada MYK toplantısının ardından gazetecilerle bir araya gelen Özel, Erdal Beşikçioğlu ile ilgili soruya, “Ben bu fikrimi ilk paylaştığımda Mansur Bey’in hoşuna gitmişti, halen de daha hoşuna gideceğini düşünüyorum. Etimesgut’la ilgili belki başka bir şey olabilir. Mansur Bey’in de gücüne güç katacaktır, orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz” yanıtını verdi.

PARTİ MECLİSİ'NDEN GEÇTİ

Öte yandan Erdal Beşikçioğlu isminin Parti Meclisi'nden (PM) geçtiği duyuruldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER