© Yeni Arayış

Özgür Özel ve Gülşah Durbay iddialarını yazan CHP'li için ihraç talebi

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı, "gerçek dışı ithamlar içeren haberler yayınlayan parti üyesi Ebru Küçükaydın'ın tedbirli olarak 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildiğini'' duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkındaki iddialarla ilgili olarak parti üyesi Ebru Küçükaydın'ın 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında "gerçek dışı ithamlar içeren haberler yayınlayan parti üyesi Ebru Küçükaydın'ın tedbirli olarak 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildiğini'' duyurdu.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "3 Ekim 2024 tarihinde Muratpaşa ilçemize kayıtlı olduğu tespit edilen bir parti üyesi tarafından yazılan, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve partili bir belediye başkanımız hakkında gerçek dışı ithamlar içeren haber kamuoyunda tartışma konusu olmuştur. Söz konusu kişinin yazdığı yazının parti kültürümüze sığmayacağı, dahası partimizin Genel Başkanı ve partili bir belediye başkanı hakkında gerçek dışı, partimizi kamuoyu önünde küçük düşürecek ithamlarda bulunulduğu tespit edilmiştir. Bu doğrultuda, Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak 4 Ekim 2024 tarihinde aldığımız karar neticesinde ilgili haberi yayınlayan Ebru Küçükaydın isimli üyenin tedbirli olarak 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildiğini basının ve kamuoyunun bilgisine sunarız."

3 Ekim 2024 tarihinde Muratpaşa ilçemize kayıtlı olduğu tespit edilen bir parti üyesi tarafından yazılan, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve partili bir belediye başkanımız hakkında gerçek dışı ithamlar içeren haber kamuoyunda tartışma konusu olmuştur. pic.twitter.com/m2Qm0ai5N8

— CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı (@CHPMuratpasa) October 4, 2024

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER