© Yeni Arayış

Lütfü Savaş, "Güven şarkı söylemek ve top oynamakla olmuyor"

Lütfü Savaş, "Güven şarkı söylemek ve top oynamakla olmuyor"

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) yeniden aday gösterilmesi tepki çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Gökhan Zan ve Haluk Levent'i eleştirdi. Savaş, "Güven şarkı söylemek ve top oynamakla olmuyor" dedi. Hatay'da yaşanan depremlerden sonra tartışmalara neden olan Lütfü Savaş, CHP'den yeniden belediye başkan adayı oldu. Adaylığı tartışmalara neden olan savaş Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'ı ve CHP'den Hatay için adaylık teklifi aldığını söyleyen Haluk Levent'i eleştirdi. Lütfü Savaş'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Sizin beni ne kadar sevdiğinizi son 2 günde öğrendim"

Lütfü Savaş, "Hizmet için yola çıkanlar asla yorulmazlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü seviyoruz ve onun emanetine sahip çıkıyoruz. Çıktığımız yolda bize irade, güç, vizyon gerek. Ama en çok yürek gerek yürek… İnsanlar için en önemli duygu sevgidir. Bundan daha önemli bir şey vardır ki o da sevildiğini hissetmektir. Sizi seviyorum ama sizin beni ne kadar sevdiğinizi son 2 günde öğrendim. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz yolların, sarp, ince ve çok uzun olduğunu bilmiyorduk. Yollar zorlu, yollar çetrefilli." dedi.

"Güven; parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor"

Savaş sözlerine; "15 yıldır Hatay'da emanet bana teslim. Şimdi emaneti kime teslim edersiniz? Sizin için en önemli kim, aileniz... Bunu güvenilir birine teslim edersiniz. Bu güven de parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bu güven sizin hayattaki duruşunuzdur. Güven her şeyin başı. Bana güvenebilirsiniz." diyerek sözlerine devam etti.

"Atatürk'ün emanetini bizi yalnız bırakanlara teslim edemezdik"

Lütfü Savaş, adaylığını; "'Tekrar geleceğiz' diyenler için aday oldum. Bu vatan bizim. Bu seçim CHP ile iktidar arasında geçecek bir seçim değil. Bu seçim Atatürk'ün emanetine sahip çıkanlarla Atatürk'ün emanetini pas geçenler arasında olacaktır. Ben aday olmasaydım iktidar yüzde 60'larla, yüzde 65'lerle seçimi kazanırdı. Atatürk'ün emanetini bizi yalnız bırakanlara teslim edemezdik. Biz sevdamızdan vazgeçmiyoruz. Her türlü kumpasa rağmen bana güvenip Hatay'ı bize emanet eden Sayın Genel Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum." sözleri ile açıkladı.

Değerli hemşehrilerim; Unutmayacağımız acılar yüreğimizde, el ele şehrimizi geleceğe taşıyacağız. Hatay’ımız Mustafa Kemal Atatürk'ün olduğu gibi sizin de benim de şahsi meselemiz. En derin sevgi ve saygılarımla. Hatay Bizim Canımız❤️ https://t.co/NktyxPpKOC

— Lütfü Savaş (@DocDrLutfuSavas) February 20, 2024 https://yeniarayis.com/haber/ozgur-ozel-ilicte-insanlarin-canina-kastetmenin-bedeli-16-milyon/

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER