© Yeni Arayış

Eski Kızılay Başkanı Kınık'ın kızı Zehra Kınık motosiklete çarptı

Eski Kızılay Başkanı Kınık'ın kızı Zehra Kınık motosiklete çarptı

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık, İstanbul Beykoz'da otomobiliyle bir motosiklete çarptı. 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın kullandığı otomobil, İstanbul Beykoz'da bir motosiklet ile çarpıştı. Kazada, motosikletin arkasında oturan 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti, motosiklet sürücüsü yaralandı. Gözaltına alınan Zehra Kınık, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Kaza 9 Temmuz'da Beykoz'da meydana geldi. Ekol TV'den Ramazan Eğri'nin haberine göre; 17 yaşındaki Y.S.Ö'nün kullandığı motosiklete, İstanbul'un Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nden geçerken sokaktan çıkan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın kullandığı otomobil çarptı. Çarpanın şiddetiyle motosiklet savruldu. Y.S.Ö ve Batın Barlas Çeki motosikletin üzerinden düştü. 17 yaşındaki Çeki'nin başı kaldırımdaki beton dubaya çarptı, genç ağır yaralandı. Motosiklet savrulurken kaldırımdaki yayalara da çarptı. Hastaneye kaldırılan Batın Barlas Çeki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Fatma Zehra Kınık serbest bırakıldı

Otomobili kullanan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı ise gözaltına alındı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Kınık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kaza anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Adale Bakanı Yılmaz Tunç konuyla ilgili açıklama yaptı

SETA'nın 15 Temmuz Sempozyumu'na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sempozyumun ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızının karıştığı kaza vardı, ölümle sonuçlanan kaza. Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, dosyayla ilgili size gelen bir bilgi var mı?" sorusu üzerine de "Dosyayla ilgili benim bu konuda henüz bir bilgim yok. Ama şuna bakalım, eğer dosyanın içeriğinde bir hata varsa mutlaka bu itiraz yoluyla düzeltilir. Bu konuda dosyayla ilgili, yargının vereceği kararla ilgili bizim şu anda buradan bir yorum yapmamız doğru olmaz ama hatalı bir işlem varsa da bu itiraz yoluyla düzeltilebilecek bir durumdur." dedi. https://yeniarayis.com/korkudukkani/gozu-kara-maxine/

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER