© Yeni Arayış

Ekrem İmamoğlu'dan Küçükçekmece için ikinci açıklama

Ekrem İmamoğlu'dan Küçükçekmece için ikinci açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece'de gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin ikinci bir açıklama yaptı. İBB Başkanı açıklamasında "Küçükçekmece’deki bugün yaşanan olayın AK Parti adayı ile ilgisi olmadığını ve yaşamını yitiren kimsenin olmadığını öğrenmek içimizi rahatlattı. Başka bir asayiş olayı nedeniyle yaralanan vatandaşımıza acil şifa ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışması sırasında düzenlendiği belirtilen silahlı saldırıya ilişkin yeni bir açıklama yaptı. İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: "Küçükçekmece’deki bugün yaşanan olayın AK Parti adayı ile ilgisi olmadığını ve yaşamını yitiren kimsenin olmadığını öğrenmek içimizi rahatlattı. Başka bir asayiş olayı nedeniyle yaralanan vatandaşımıza acil şifa ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum"

"Karanlık gruplara karşı, birlikte omuz omuza duracağız"

İmamoğlu, Küçükçekmece'de yaşananlara ilişkin sosyal medya hesabından ilk olarak şunları söylemişti: "AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Sayın Aziz Yeniay’ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı olduğu bilgisini üzülerek öğrendim. Olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyor, Sayın Yeniay’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Demokrasi yarışını kirletmeye çalışan tüm karanlık gruplara karşı, birlikte omuz omuza duracağız."

Küçükçekmece’deki bugün yaşanan olayın AK Parti adayı ile ilgisi olmadığını ve yaşamını yitiren kimsenin olmadığını öğrenmek içimizi rahatlattı. Başka bir asayiş olayı nedeniyle yaralanan vatandaşımıza acil şifa ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) February 10, 2024 https://yeniarayis.com/haber/kucukcekmecede-ak-parti-secim-calismasi-sirasinda-silahli-saldiri/

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER