© Yeni Arayış

Ekrem İmamoğlu: Milletimiz bir avuç insanı mutlu edenlerden bıktı

Ekrem İmamoğlu: Milletimiz bir avuç insanı mutlu edenlerden bıktı

Ekrem İmamoğlu, "Bizim insanlarımıza hizmet ederek mutlu etmekle işimiz var. Milletimiz bir avuç insanı mutlu eden insanlardan bıktı. Onları evine yolladı, yollamaya devam edeceğiz" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) İştirak şirketi İSKİ'nin tamamlanan hizmetler için Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 'Avrupa 2. Bölge Dere Islahı ve Bakım Onarımı Tanıtım Töreni' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sürdürülebilir yaşamı var ediyoruz

Törende konuşan İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği Yaşam Vadisini tüm İstanbul'a yaydıklarını hatırlatarak, "Özellikle Haramidere bu çalışmamızın çok özel noktalarından birisi haline geldi. İçinde sizlerin hizmetine sunduğumuz Yaşar Kemal Meydanı bu çalışmanın bir ürünü, bir vitrini gibi Esenyurtlu hemşerilerimizin hizmetine sunuldu. Yalnız Avrupa yakasında değil, Asya yakasında da çok kapsamlı altyapı çalışmaları gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Atıklar olması gerektiği gibi atık su arıtma tesislerine, yine yağmur sularının da denize akmasını sağlayarak doğanın sürdürülebilirliğini ve yaşamın sürdürülebilirliğini, insanlarımızın hayatında var ediyoruz. Bu yönüyle hem halk sağlığını koruyoruz hem de çevre kirliliğinin önüne geçiyoruz" diye konuştu.

Günü kurtarmak, göz boyamak bizim pozisyonumuz değil

Tamamlanan ıslah ve dere temizliği çalışmasının yaklaşık 4 milyon kişiyi ilgilendirdiğini kaydeden Ekrem İmamoğlu, "İnsanımızın hayatını kolaylaştıran, rahat bir nefes almasını sağlayan, yağmurlu havalarda kaygı duymayacakları bir altyapının varlığını insanlarımıza sunmuş olduk. Bizim için çözüm demek durumu idare etmek değil, kalıcı çözüm bulmak demektir. Gerçek çözüm demektir. Günü kurtarmak, durumu idare etmek, göz boyamak ya da seçimi kazanmak için çözüm üretme pozisyonu bizim pozisyonumuz değil. Her zaman söyledim bizim için hedef seçim kazanmak değil. Bizim hedefimiz İstanbulluların sorunlarını çözmek, İstanbulluların, Esenyurtluların gönüllerini kazanmaktır. Baktığımız pencere odur, Çocukların geleceğini kurtarmaktır" dedi.

Her belediye başkanımızın tek yolculuğu millete hizmet etmek

"Milletin parasını, millet için harcamaya devam edeceğiz" diyerek sözlerine devam eden Ekrem İmamoğlu, "Yılların tecrübesiyle bu işe bugün başlamış gibi heyecanımızın yüksek olduğunu her yerde dile getireceğiz. Kamu yatırımları bu şehrin doğasına, bu şehrin çocuklarına, bu şehrin gençlerine başta hanımefendilerine, beyefendilerine, herkesi mutlu kılma mücadelesidir. Hemşerilerimiz bizi çok iyi anlıyor. Biz de onları çok iyi anlıyoruz. Onun için 16 milyon insanımız için çalışmaya devam edeceğiz. Her belediye başkanımızın tek yolculuğu vardır; milletine hizmet etmek. Bir kişinin değil, milletinin sözünü dinlemek, milletini mutlu etmek. Bizim partizanlıkla işimiz yok. Bizim insanlarımıza hizmet ederek mutlu etmekle işimiz var. Milletimiz bir avuç insanı mutlu eden insanlardan bıktı. Onları evine yolladı, yollamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.   https://yeniarayis.com/erdembegci/endustri-4-0-ile-gelisen-yeni-uretim-tarzinin-emek-piyasasina-etkisi/

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER