© Yeni Arayış

Ekrem İmamoğlu Katz'a yanıt verdi: Filistin özgür olduğunda her şey çok güzel olacak

Ekrem İmamoğlu Katz'a yanıt verdi: Filistin özgür olduğunda her şey çok güzel olacak

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, İBB Başkanı İmamoğlu'nun Instagram'ın kısıtlanmasına yönelik paylaşımına "Güzel günler içinde umut edelim" diye destek verdi. Ekrem İmamoğlu, "Her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman" dedi. İmamoğlu, sosyal medya hesabından, Instagram'a yönelik erişim engellemesi kararına tepki gösterdi. Ekrem İmamoğlu, "Sosyal medya; her kesimin ticaret, haberleşme dahil birçok amaçla kullandığı bir platformdur. Bir sabah tüm ülkenin kullandığı bir mecranın keyfi olarak kapanması kabul edilemez. Instagram bir an önce açılmalı, iletişimden sorumlu akıllar sansür birimi gibi çalışmayı bırakmalı" dedi. İmamoğlu'nun paylaşımına İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz yanıt verdi. Katz, yanıtında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da etiketleyerek şu ifadelere yer verdi: "Tüm özgür dünyanın duruşuna karşı, sadece Hamas'ın katillerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor. Türkiye'de 57 milyon kullanıcısı olan Instagram'ı engelliyor, İsrailli bir atlet bir Türk atleti yendi diye spor yayınlarını kesiyor, Türkiye'nin askeri ihtilaf içinde olmadığı demokratik bir ülkeyi işgal etmekle tehdit ediyor ve ticari ilişkileri keserek Türk ihracatçılarına yıllık 6 milyar dolar zarar veriyor. Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik kabiliyetlere sahip bir Türk devletini alıp yok ediyor, ilerici ve müreffeh bir Türkiye inşa eden Atatürk'ün mirasını ortadan kaldırıyor. Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim"

Filistin özgür olduğu zaman...

Katz'a sosyal medyadan yanıt veren Ekrem İmamoğlu ise şu paylaşımda bulundu: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman."

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum.

Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman. https://t.co/JPDtDaPqNe — Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) August 2, 2024

  https://yeniarayis.com/erdembegci/fed-ne-zaman-faizleri-dusurur-ve-turkiye-ekonomisine-etkisi-ne-olur/

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER