© Yeni Arayış

CHP, Ankara’da eğitim zirvesi düzenleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 19-20 Ekim tarihlerinde Ankara’da eğitim zirvesi düzenleyecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, 19-20 Ekim tarihlerinde Ankara’da bir eğitim zirvesi düzenlemek için hazırlandıklarını duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş koordinasyonunda, 19-20 Ekim 2024 Cumartesi - Pazar günlerinde ilk günü Hasanoğlan’da olacak şekilde planlanan; akademisyenler, eğitim uzmanları, eğitim sendikaları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile kapsamlı bir Eğitim Zirvesi düzenleyecektir. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ında katılacağı Eğitim Zirvesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin 81 il eğitim sekreterleri de yer alacak.

CHP Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, 19-20 Ekim tarihlerinde yapılacak Eğitim Zirvesi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Cumhuriyet Halk Partisi Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı olarak, 19- 20 Ekim 2024’te Eğitim Zirvesi düzenleyeceğiz. Eğitim Zirvemiz; akademisyenler, eğitim uzmanları, eğitim sendikaları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile yaklaşık 250 kişi ile gerçekleştirilecektir. 

Eğitim Zirvemize; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Elmadağ Belediye Başkanımız Sayın Adem Barış Aşkın ve 81 ilimizin eğitim sekreterleri katılacaktır.

Eğitim Zirvemiz; 19 Ekim 2024 Cumartesi Günü Hasanoğlan’da kurulacak çadırlarda başlayacak olup, 10.00 - 20.00 arasında yapılacaktır. 20 Ekim 2024 Pazar günü ise CHP Genel Merkezimizde çalışma gruplarımızın sunumları ile kapanış yapılacak olup, 10.00 - 12.30 arasında gerçekleşecektir.

Eğitim Zirvemizde; Partimizin eğitim çalışmalarının aktarımı ve değerlendirilmesi, yeni hedeflerimizin katılımcılarımızla birlikte belirlenmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı müdürlüklerinden yola çıkılarak geliştirilen çalışma gruplarımız kendi oturumlarını gerçekleştirecektir. 

Hasanoğlan Yüksek Köy Enstitüsü’nün tarihi önemiyle birlikte seçilen etkinlik alanında; köy enstitüsü menülerinden yola çıkarak hazırlanan öğle ve akşam yemekleri yenecek, köy enstitüsü belgesel filmi gösterilecek ve mandolin dinletisi yapılacaktır.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER