© Yeni Arayış

Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı çoşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı, Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli’de konserlerle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı "Ortak Gururla Zafer Yolunda" sloganıyla düzenlenen konserlerle coşkuyla kutladı. Oğuzhan Koç’un sahne aldığı etkinlikte vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli’de "Ortak Gururla Zafer Yolunda" sloganıyla gerçekleştirilen konserlerle büyük bir coşkuyla kutlandı. Beyoğlu Belediyesi, Hasköy Sahil’de düzenlenen etkinliklerde adeta bir müzik şöleni sundu. Kutlamalar, DJ Emir Can Saltabaş’ın performansı ile başladı ve ünlü sanatçı Oğuzhan Koç’un konseriyle zirveye ulaştı. Vatandaşlar, Hasköy Sahil’de Oğuzhan Koç’un şarkıları ile coşku dolu bir gece geçirdi.

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, “Cumhuriyeti, zaferi, sokaklarda, alanlarda daha gür sesle haykırmaya devam edeceğiz. 30 Ağustos’u büyük bir coşkuyla kutluyor ve tüm ülkemize zafer dolu günler diliyorum” dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise, “Zafer Bayramı’nı Beşiktaş Meydanı’nda 10 binlerce komşumuzla coşkuyla kutladık. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği ilkeleri yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Üç ilçenin belediye başkanları olarak, bu bayramları daha büyük coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

Etkinliklerde, belediye başkanları Oğuzhan Koç’a hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ortak Gururla, Zafer Yolunda ??

Beşiktaş, Beyoğlu ve Şişli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadık.

Zafer coşkusunu birlikte kutladığımız; Beşiktaş Belediye Başkanımız @RizaAkpolat ve Beyoğlu Belediye Başkanımız @inanguney 'e, değerli sanatçılarımız @mabelmatiz,… pic.twitter.com/6fjWqYxaSz

— Resul Emrah Şahan (@REmrahSahan) August 30, 2024

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER